Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox MJ10 Luxury 2023
  • Nox MJ10 Luxury 2023
  • Nox MJ10 Luxury 2023

Nox MJ10 Luxury 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Nox
Nox MJ10 Luxury padelracket av Majo Alayeto | Få ut mer av attackspelet med denna avancerade Nox-skyffel, en kraftfull modell som också blir Majo Sánchez vinnande svärd
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox MJ10 Luxury från atomic twins

Vi ställer till ditt förfogande den omfattande katalogen av Nox Padel 2023 så att du kan välja vilken som är din bästa allierade på banan. Upptäck utgåvan av MJ10 Luxury padelracket av Majo Sánchez Alayeto , en av de mest kraftfulla på grund av dess diamantformat och höga balans, som ger mycket bra slag och dess sweet spot är mindre.

För tillverkningen har 100 % kol använts, vilket förstärker strukturen med dynamisk teknologi för att undvika brott och planen med 12k tyg. Flerskiktssvart eva-gummi har använts för kärnan, som är bättre anpassad till snabba bollar och även långsammare. Den har även grov ytråhet, antivibrationssystem och smartstrap-sladd.

Nox MJ10 Luxury av Majo Sánchez, funktioner

  • MJ10 Luxury av Majo Sánchez Alayeto 2023 är ett power padelracket, diamantformat och med vikt i överdelen.
  • Få ut mer av effekterna tack vare dess grova ytfinish.
  • Svart eva-gummi i flera lager för att förbättra känslan av kontroll och kraft.
  • Förstärkt struktur för en stabil träff och de är vridbara.
  • Tillverkad med senaste generationens kol och förstärkt med 12k tyg.
  • Du kan ta bort säkerhetslinan tack vare smartstrap-systemet.
  • Integrerat system på sidorna som fungerar som antivibration.
  • Den tillhör kollektionen av Nox Padel 2023 avancerade racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det det perfekta alternativet för erfarna pojkar eftersom det är ett högpresterande padelracket, designat mer för anfallsspelet eftersom dess format och balans gör det till den mest kraftfulla.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare varumärkets kombination av material och teknologier försummar det inte kontrollen, vilket också kommer att hjälpa oss från baksidan av banan. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en imponerande design som kombinerar exponerat kol med en mörklila ton och orange detaljer, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter