Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox VK10 Luxury 2023
  • Nox VK10 Luxury 2023
  • Nox VK10 Luxury 2023

Nox VK10 Luxury 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Nox
Nox VK10 Luxury padelracket av Aranzazu Osoro | Styr dina skott med det nya Aranzazu Osoro-racket, en högpresterande modell utvecklad av Nox som ger kontroll och mycket bra touch i varje handling

padelracket Nox VK10 Luxury av Aranzazu Osoro

Om du gillar att ha samma sensationer på banan som proffsen, presenterar vi den nya padelracket VK10 Luxury av Aranzazu Osoro, utvecklad med all kvalitet från Nox för 2023. Det är spelarens officiella racket, designad i en runda form och balanserat innehåll med vilket du kommer att njuta av stor kontroll och en bred sweet spot.

För dess tillverkning har kol använts i ramen kombinerat med glasfibersilver på ytan, vilket ger den större elasticitet. Kärnan är gjord av HR3-gummi för att ha en mycket bra bolleffekt och en exceptionell touch. Den har också ruggats på planen och har ett smartstrap säkerhetsrep.

Vit och rosa Nox VK10 Luxury av Aranzazu Osoro, funktioner

  • Nox VK10 Luxury av Aranzazu Osoro ger kontrollbaserat spel.
  • Spela länge utan obehag tack vare det integrerade antivibrationssystemet.
  • Den har grovhet i planen, så du kan leka med effekterna.
  • Mycket sötma i beröringen tack vare HR3 eva gummikärnan.
  • Kol har använts i ramen och glasfiber i ansikten.
  • Det kommer att hjälpa dig att korrigera off-center bollar på grund av dess runda format och inneslutna balans.
  • Smartstrap sladd som förbättrar hygien och ombyte.
  • Nox 2023 racketkatalog för dam.

Vem är det till? Fokuserad på idrottare som tävlar professionellt eller intensivt och letar efter ett padelracket med kontroll och bekväm touch, eftersom nya VK10 erbjuder en bred träffyta samt en mycket bekväm touch med kombinationen av gummi och glasfiber.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett racket för dam med utmärkt prestanda, det som används av den professionella spelaren Aranzazu Osoro, så kommer du att njuta av de bästa sensationerna. Den har också en sofistikerad vit design med spektakulära rosa detaljer!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter