Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 Luxury Bahía 2023
  • Nox ML10 Luxury Bahía 2023
  • Nox ML10 Luxury Bahía 2023

Nox ML10 Luxury Bahía 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Nox
Padelracket Nox ML10 Luxury Bahía 2023 | Ta fram ditt bästa spel inom attack och försvar med denna mångsidiga padelracket från Nox, en av Miguel Lampertis modeller som återkommer med bättre funktioner och design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox ML10 Luxury Bahía by Lamperti

Dra nytta av vilken match som helst med ML10 Luxury Bahia svarta och röda padelracket från den nya Nox Padel 2023-kollektionen . Det är fortfarande en av spelarnas favoriter eftersom det är mycket välbalanserat. För detta har den en tårform som vidgar dess sweet spot och centrerad balans som ger den en mycket bra punch.

Liksom sin föregångare har den den senaste generationens kolkonstruktion och 12k-tyg. Till kärnan har det klassiska Nox HR3-gummit använts som vi kommer att ha en mycket bekväm touch med. Den innehåller också ett antivibrations- och grovhetssystem på planen. För att avsluta kan du anpassa din sladd tack vare dess smartstrap-design.

Nox ML10 Luxury Bahía de Lamperti, funktioner

  • ML10 Luxury Bahía 2023 har ett överdimensionerat format med en centrerad balans.
  • Fler effekter med ytans grova ytteknologi.
  • Dynamic Structure-teknik som garanterar en bättre förening mellan materialen.
  • Den mest motståndskraftiga med användning av kol och 12k tyg.
  • Den försummar inte beröringen och bollutgången tack vare HR3 eva gummikärnan.
  • Slår utan vibrationer med AVS-systemet på sidorna.
  • Smartstrap-rep som gör det enkelt att byta.
  • En av Miguel Lampertis racket utvecklad av Nox 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det fokuserat på spelare på hög nivå som vill ha lika kraft och kontroll i sina händer, eftersom det är en mycket balanserad padelracket som snabbt anpassar sig till alla spelstilar.

Varför kommer du att gilla det? För sedan lanseringen har den blivit en storsäljare för att vara en av de bästa multifunktionsskyfflarna på marknaden. Dessutom är den estetiskt den mest spektakulära, den här säsongen återkommer den i svart med en ljusblå profil och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter