Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 Luxury Shotgun 2023
  • Nox ML10 Luxury Shotgun 2023
  • Nox ML10 Luxury Shotgun 2023

Nox ML10 Luxury Shotgun 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Nox
padelracket Nox ML10 Luxury Shotgun 2023 | Få bort bollen från banan med detta Nox powerracket, en av Miguel Lampertis modeller som kännetecknas av sin diamantform och högre balans.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox ML10 Luxury Shotgun

För de mest krävande har vi redan den senaste Nox Padel 2023-kollektionen tillgänglig med förnyade modeller för alla målgrupper. Upptäck den senaste utgåvan av ML10 Luxury Shotgun svart och röd padelracket , en av de mest kraftfulla eftersom den bibehåller ett diamantformat med balans i toppen, så sweet spot är mindre.

Det straffar dock inte kontrollen eftersom den innehåller grovhet utöver HR3 eva-gummi som ger den en mycket bekväm touch. Dess konstruktion är 100% kol tillsammans med 12k tyg. Den har också ett antivibrationssystem och 3D-teknik för grova ytor för att uppnå fler effekter. Som avslutning har den en utbytbar smartstrap-sladd.

Nox ML10 Luxury Shotgun röd, funktioner

  • ML10 Luxury Shotgun kännetecknas av sin diamantform och höga balans.
  • Den innehåller en grov yta i relief för att förbättra effekterna och kontrollera bollen.
  • HR3 gummi inuti som ger den mycket sötma vid beröring.
  • Dynamic Structure-teknologi som förstärker strukturen och minskar brott.
  • Kolkonstruktion och 12k tyg för större motstånd.
  • AVS-teknik för att absorbera vibrationer och generera en bekvämare träff.
  • Du kan byta säkerhetslina med det nya smartstrap-systemet.
  • En av de mest kraftfulla racket i Nox Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår mening är det mer inriktat på avancerade spelare som letar efter en kraftfull racket, det vill säga med diamantformat och balans i överdelen för att få ut det mesta av träffar som volley eller spik.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket, bibehåller det en bra sweet spot samt en ganska behaglig touch för att inte tappa känslor när man slår. Det är också en av Miguel Lampertis padelracket och den här säsongen kommer den tillbaka med en spektakulär svart finish, glänsande logga och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter