Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 LTD limited edition 2023
  • Nox ML10 LTD limited edition 2023
  • Nox ML10 LTD limited edition 2023
  • Nox ML10 LTD limited edition 2023

Nox ML10 LTD limited edition 2023

PVP: 4 278,30 kr
4 277,76 kr
-1% Nox
Nox ML10 LTD padel begränsad upplaga | Känn kontrollen i dina händer med detta Nox padelracket i begränsad upplaga, utvecklingen av det mytomspunna Lamperti padelracket, 100 % kol och med en exklusiv design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Pack Nox ML10 LTD begränsad upplaga

För de mest nostalgiska presenterar vi en begränsad upplaga av en Nox Padel-klassiker för 2023. Skaffa ML10 LTD limited edition padelracket, en av de mest exklusiva modellerna av märket som kännetecknas av sin kontroll eftersom den har ett runt format och låg balans så att du enkelt kan placera bollen.

Det är utvecklingen av den klassiska ML10 Pro Cup av Miguel Lamperti, som förbättrar dess teknologier och design. Så den återkommer med en kolkonstruktion och 18k tyg för strukturen kombinerat med svart eva-gummi inuti, vilket ger den större hårdhet. Den har också spin+ grovhet, en kombination av sand med 3D för effekter.

Limited Edition Nox ML10 LTD Funktioner

  • Mer precision och kontroll i dina skott med Nox ML10 LTD limited edition 2023.
  • Öka uteffekten och kraften med den svarta eva-kärnan HR3.
  • Förstärkt struktur för att förbättra styrkan och styvheten hos racket.
  • Hårdare touch med 100 % kolkonstruktion och 18k tyg på planen.
  • Den har antivibrationsteknik för att minska risken för skador.
  • Grov finish som kombinerar silikasand och relief på ytan.
  • Sladd med smartstrap-teknik som möjliggör enkelt byte.
  • Nytt från den senaste WPT Nox 2023 racketkollektionen.

Vem är det till? Lämplig för erfarna spelare, med ett mer tekniskt spel och att placera bollen eftersom det är ett kontrollpadelracket, med en bred sweet spot som hjälper oss att korrigera off-center träffar och försvara poängen.

Varför kommer du att gilla det? Företaget har bara valt kvalitetsmaterial för sin konstruktion samt en otrolig finish som kommer att glädja de mest krävande atleterna. Den kommer i ett fodral med handledsremmar, utbytbar rem och en mycket snygg finish i svart med röda och silverdetaljer.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter