Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT Genius LTD limited edition 2023
  • Nox AT Genius LTD limited edition 2023
  • Nox AT Genius LTD limited edition 2023
  • Nox AT Genius LTD limited edition 2023

Nox AT Genius LTD limited edition 2023

PVP: 4 607,37 kr
4 606,85 kr
-1% Nox
Nox AT Genius LTD Limited Edition padelracket | Ta fram ditt bästa spel med detta Nox padelracket i begränsad upplaga, Agustín Tapias padelracket som återkommer med förbättrad teknik och ett exklusivt designpaket
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Limited Edition padelracket Nox AT Genius

En av säsongens mest exklusiva modeller kommer: det nya AT Genius LTD padelracket i begränsad upplaga som Nox 2023 har utvecklat för Agustín Tapia. Precis som sin föregångare presenterar den ett droppformat med centrerad balans, men den återkommer med bättre teknik och ett exklusivt fodral för att göra det verkligt spektakulärt.

På banan är den mest kompenserad för sitt rivformat och centrerade balans, eftersom det är en av de bästa mångsidiga racket. Dess konstruktion är i kol med 18k tyg utöver HR3 svart eva gummi för att uppnå en sensationell touch. Den har även ett antivibrationssystem och en smartstrap-sladd. För att avsluta, innehåller den en SPIN+ grovhet, det vill säga sandliknande grovhet på planen kombinerat med 3D-relief i det centrala området.

Nox AT Genius Pack-funktioner i begränsad upplaga

  • Komplett fodral med armband och hygienrep med det nya Nox AT Genius LTD paketet i begränsad upplaga.
  • Mångsidig padelracket tack vare sin droppform och innehöll balans.
  • Den innehåller en ny strävhet som kombinerar kiseldioxidsand med en 3D-struktur.
  • Unik touch tack vare det nya HR3 svarta eva-gummit.
  • Dynamic Structure-teknik för att undvika risken för brott.
  • 100 % kolkonstruktion och 18k tyg för att göra den oförstörbar.
  • AVS-teknik för att absorbera vibrationer och spela utan obehag.
  • En av de mest exklusiva racket i Nox Padel 2023.

Vem är det till? Designad för idrottare på avancerad nivå eller de som spelar professionellt, eftersom det nya AT-geniet samlar de bästa teknologierna från varumärket för att erbjuda mer än enastående prestanda inom attack och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en limited edition racket gjord på mått för en av de bästa spelarna i WPT. Således presenterar den en exklusiv design i svart med röda detaljer och kommer i ett komplett fodral med armband och smartstrap-sladd, en riktig lyx!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter