Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Zapatillas Nox ML10 Hexa Navy Lima Neon
  • Zapatillas Nox ML10 Hexa Navy Lima Neon

Padelskor Nox ML10 Hexa Navy Lima Neon

PVP: 1 426,08 kr
1 151,30 kr
-20% Nox
Nox ML10 Hexa Navy Lima Neon Padel Skor | Byt ut dina gamla padelskors mot de nya Miguel Lamperti-skorna, en modell utvecklad av Nox och godkänd av de bästa atleterna och proffsen
Ta en titt:
Lätthet
Dämpning
Flexibilitet
Svett
Grepp
Stabilitet

Nox ML10 Hexa padelskors från Miguel Lamperti

Ännu ett år har vi de nya exklusiva Nox Padel 2022-skorna tillgängliga. Välj ML10 Hexa padel-skor i svart, en ny modell som kännetecknas av sin fiskbenssula och AGG-teknik, som ger bra grepp och större höjd. hälen för att få extra komfort i slitbanan.

Å andra sidan minimerar de skador, eftersom de har testats av elitidrottare. Så de ger större stabilitet tack vare den laterala förstärkningen som förhindrar vridning. De har också ett dämpningssystem för att minska påverkan samt en ovandel i mesh som gör dem lättare och mer andas.

Nox ML10 Hexa i blått och orange, funktioner

  • Nox ML10 Hexa Navy Lima Neon har en fiskbenssula med små dubbar för ett perfekt grepp.
  • Stöd på sidorna som ökar fotstödet för att minska risken att vrida foten.
  • certifierad av INESCOP Footwear Technological Center.
  • Nya föreningar och material som hjälper till att minska nötning från tung användning
  • Bra dämpning tack vare Eva Rubber-mellansula.
  • Naturlig slitbana tack vare den tekniska nätkonstruktionen.
  • Antibakteriell innersula som ger bra komfort.
  • En av de nya skorna för padel Nox 2022.

Vem är det till? Rekommenderas för personer som är utsatta för skador och som behöver bekväma, stabila och motståndskraftiga skor för att njuta av ett bekvämare fotavtryck eftersom nya ML10 Hexa är kliniskt testade och i de bästa laboratorierna.

Varför kommer du att gilla det? För i år kommer en av de mest kompletta skokollektionerna på marknaden. Dessutom har de designats i svart med små detaljer i orange och lime för att visa upp väldigt dolda men moderna padelskors.

Ta reda på mer om varumärket NOX PADEL

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Denna säsong presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som passar dina behov bäst.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox. Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introducerar nya material och tekniker så att du presterar på ditt bästa.

Features Nivå: Avancerad Spela: Comfort Spelare: Man År: 2022 Enda: Clay Padel
Våra bästa produkter