Zapatillas Nox AT10 Lux Atlantis Lime
  • Zapatillas Nox AT10 Lux Atlantis Lime

Padelskor Nox AT10 Light Atlantis Lime

PVP: 1 449,00 kr
1 262,18 kr
-13% Nox
Skydda dina fötter med dessa blå och lime Nox högpresterande skor, en sko som förbättrar dina rörelser och hopp tack vare sin sammansättning
Ta en titt:
Lätthet
Dämpning
Flexibilitet
Svett
Grepp
Stabilitet

Padelskor Nox AT10 Light Atlantis Lime

Välj kvalitetsskor för att njuta av den största komforten för dina fötter med Nox Padel 2022. Köp AT10 Lux Atlantis padelskors i turkos med fluorgula detaljer som innehåller märkets nya teknologier samt lersula av bästa kvalitet för att inte åka skridskor.

Det är en högpresterande sko som ger stor komfort, eftersom den är testad i laboratorier. Den innehåller nötningsbeständiga föreningar så att den behåller sitt goda skick under lång tid. Den anpassar sig också perfekt till fotens form och är certifierad av INESCOP Footwear Technological Center, vilket garanterar deras kvalitet.

Turkos och gul Nox AT10 Lux av Agustín Tapia, egenskaper

  • I Nox AT10 Lux Atlantis Lime har mesh lagts till för att hjälpa foten att andas bra.
  • Designad för att minska risken för skador.
  • Fiskbenssula för att garantera maximalt grepp på banan.
  • Dämpning i sulan för att absorbera effekten av varje hopp eller rörelse.
  • Eva-gummi har använts i sullagren.
  • Bättre stöd och stabilitet tack vare sidostödet.
  • Innersula mot bakterier och dålig lukt som förbättrar ventilationen.
  • Ny Nox 2022 katalog för herrskor.

Vem är det till? De är perfekta för spelare som spelar professionellt och som vill ha en sko där sulan inte slits ut snabbt, samt ger bra komfort och design.

Varför kommer du att gilla det? I år kommer de i himmelsblått med fosforgula detaljer, en slående kombination som inte går obemärkt förbi. Det blir också de officiella skorna för Agustín Tapia, en av de bästa WPT-spelarna.

Ta reda på mer om varumärket NOX PADEL

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker för att du presterar till fullo.

Features Spelare: Kvinna År: 2022 Enda: Clay (Spika)
Våra bästa produkter