Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox X-One Evo Colours 2022
  • Nox X-One Evo Colours 2022

Nox X-One Evo Colors 2022

PVP: 1 316,40 kr
1 096,45 kr
-17% Nox
padel racket de padel Nox X-One Evo Colors 2022 | Få dina bästa skott i attack och försvar med detta Nox padel racket, en mycket balanserad modell som hjälper oss att förbättra vår teknik
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox X-One Evo of Colors

Ta ett kliv i kvalitet i ditt spel med det nya X-One Evo Colors padel racket, en mellanklassmodell av Nox Padel 2022. På banan erbjuder den bra balans eftersom den håller ett runt format men med medium balans för att kunna ta ut våra bättre bilder från vilket område som helst.

För sin tillverkning har varumärket använt kol i ramen för större motstånd och glasfiber för en mer elastisk touch. Eftersom det är ett mer flexibelt material är det lättare att leka med det och du kommer att njuta av en mycket bekväm träff med HR3 eva-gummit inuti.

Nox X-One Evo färger, funktioner

  • Runt format och medium balans för en bra balans av Nox X-One Evo Colors 2022.
  • Större hållbarhet tack vare användningen av kol i ramen.
  • Dynamic Structure-teknologi för att förhindra brott.
  • Glasfiberyta, vilket förbättrar dess spelbarhet.
  • Mångsidig racket som gynnar spelarens anpassning.
  • Utmärkt bolleffekt med HR3 eva skumkärnan.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela i timmar utan obehag.
  • Finns i mediumserien Nox 2022 padel racket.

Vem är det till? Riktar sig till pojkar som redan har en medelhög spelnivå och letar efter ett balanserat racket, det vill säga med en bra sweet spot för att ta bollen under kontroll och även med ett bra slag för att gå till attack när som helst .

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används är det lättare att leka med den så att du kan njuta av att klämma ut den till fullo från början. Å andra sidan har den en mycket slående design eftersom den kombinerar svart med blå detaljer och fluorescerande orange!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Den här säsongen har Nox Padel stöd av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller tvillingarna Alayeto, alla professionella spelare från World Padel Tour och idrottare som ingår i det så kallade Team Nox.

Varumärket återuppfinner sig självt varje år och tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, padel racketsatser och tillbehör av hög kvalitet och till bästa pris. Bli en del av Team Nox och njut av en oslagbar upplevelse i alla dina matcher.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter