Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021

Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021

PVP: 2 468,25 kr
1 699,80 kr
-32% Nox
ML10 Pro Cup Edition Arena paddelpaddel | En av Nox-klassikerna återvänder, Miguel Lamperti padel racket med samma form och material men en förnyad estetik och sandliknande strävhet i ansiktena
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox ML10 Pro Cup Black Edition med grovhet

Om du gillar klassikerna kommer du att älska det nya ML10 Pro Cup black edition sandpadel racket, en modell från Nox Padel 2021 Pro-serien. Den kännetecknas av sin fantastiska spelbarhet, även om den den här säsongen återkommer med en ny strävhet av sandtyp. som förbättrar effekterna.

Du kommer att kunna placera bollen med precision förutom att skriva ut mer kraft i volleys och spikar tack vare HR3 eva-gummit i kärnan. För sin konstruktion har kol använts i ramen och glasfiber med en metallisk finish på sidorna för större motstånd.

Nox ML10 Pro Cup svart, funktioner

  • ML10 Pro Cup svarta sanden innehåller grovhet med kiseldioxidsand.
  • Det är en specialutgåva av Miguel Lamperti-racket.
  • Rund form och låg balans vilket ger den bra kontroll.
  • Större förnimmelser när du slår med kärnans HR3 eva-skum.
  • Konstruktion med Dynamic Structure-teknologi för att förhindra brott
  • Ram i 100 % kolfiber och ytor i glasfiber.
  • Integrerat AVS-system för att minimera vibrationer.
  • Det är en av de mest sålda racket i Nox Padel 2021.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för den avancerade nivåspelaren som spelar i forehandpositionen då det är en kontrollracket som ger mycket bra sensationer och kraft när man går till attack.

Varför kommer du att gilla det? Det är en av de mest sålda Nox-racket i historien, nu med förbättrade funktioner och en design som gör dig mållös. Du kommer att älska dess svarta och fluorescerande gula design. Den gör aldrig besviken!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox. Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introducerar nya material och teknologier så att du presterar på ditt bästa.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter