Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pala ML10 Pro Cup Survivor Gris 2019
  • Pala ML10 Pro Cup Survivor Gris 2019
  • Pala Nox ML10 Pro Cup Survivor Gris 2019

Nox ML10 Pro Cup Survivor

PVP: 2 413,40 kr
2 050,84 kr
-16% Nox
Köp ML10 Pro Cup survivor padel racket i grå toner, en anpassning av den framgångsrika NOX-modellen. Den är bekväm, solid och kraftfull, en säker hit!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox ML10 Pro Cup Survivor

Om du gillar klassikerna kommer du att älska ML10 pro cup Survivor från Nox Padel pro-serien. Med henne kommer du alltid att ha rätt tack vare hennes kontroll och bra start . Ramen är gjord av kol och ytorna med metallisk glasfiber för att göra den mer hållbar. Utan tvekan är det mest anmärkningsvärda dess kamouflagedesign i nyanser av grått och fuchsiadetaljer, vilket gör den oemotståndlig för både manliga och kvinnliga spelare.

Tekniska egenskaper

  • Rund form med låg balans av survivor ML10 Pro Cup.
  • Svart HR3-gummi med hög densitet med den största minneseffekten.
  • Den har ett genomskinligt skydd.
  • Modern kamouflagedesign som framhäver små fuchsiadetaljer.
  • Bra motstånd med kol i ramen.
  • Black eva har använts som ökar effekt och effekt.
  • Pro-serien av Nox 2019 kontrollpadel racketskatalog .

Vem är det till? För alla padelhakade som redan har erfarenhet och behöver ett bekvämt och solidt padel racket för att kunna utföra exakta träff från botten och kraftfulla skott på nätet.

Varför kommer du att gilla det? För Miguel Lampertis racket gör aldrig besviken. Det är den modell som fortsätter att ha störst framgång bland allmänheten, den bevisar mer än tillräckligt för att säkerställa att du med ditt köp kommer att vara säker på att träffa målet.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Börja året som en del av Team Nox och njut av de bästa sensationerna på banan. Varumärket erbjuder spelaren en varierad katalog av Padel rackets, kit, padelrack och tillbehör så att du kan hitta den som bäst motsvarar dina förväntningar. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, är ansvariga för att testa alla sina produkter och visa upp oss i officiella tävlingar.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm År: 2019 Pris: Supererbjudande
Våra bästa produkter