Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 Heko

Just Ten Chimera K Basalt 2.0 Heko

0,00 kr
Just Ten Padel
Njut av en av de mest kraftfulla Just Ten-racket, gjorda av kol, hårdgummi och basalt för att förbättra dess prestanda och få bollen från banan

Just Ten Chimera K Basalt 2.0 Heko

Vi är de första som presenterar nyheterna från Just Ten 2020 och analyserar alla dess modeller. Upptäck Kimera K Basaltik 2.0 padel racket, juvelen i kronan på företaget som återkommer med förbättrad teknologi. Således innehåller den basalt, ett material som minskar tröttheten som utsätts för material.

Tack vare sitt droppformat och höga balans ger den större kraft. Den har även eva smart hårdgummi i kärnan, samt högkarbon i ramen och ytorna. Dessutom kommer du med effekttekniken att ha större kontakt med bollen och därför mer kontroll för att rikta dina skott.

Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 blå, funktioner

  • Få mer kraft i ditt spel med bara tio Kimera K Basaltik 2.0 2020.
  • Toppmodern kolkonstruktion.
  • Svårt vid beröring, med superhårt eva smart skum inuti.
  • Yta med grovhet tack vare effektteknologin som utvecklats av företaget.
  • Den innehåller basalt i strukturen, vilket bidrar till att öka dess motståndskraft.
  • Vibrationsblocksystem som förhindrar att vibrationer överförs till armen.
  • Teardrop-format med hög balans för att uppnå ett kraftfullt padel racket.
  • Den tillhör den mest avancerade serien av Just Ten 2020 racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på avancerad nivå som letar efter slagkraft utan att tappa kontrollen, eftersom med kimera k kan du njuta av extra kraft på grund av dess konstruktion samtidigt som du behåller en bra sweetspot.

Varför kommer du att gilla det? För det samlar hela företagets kvalitet både när det gäller material och design, eftersom de på bara tio arbetar på ett hantverksmässigt sätt. Så du kommer att ha en estetik i svart och blått, dubbelsidig som du inte kommer att gå obemärkt förbi.

Ta reda på mer om varumärket JUST TEN

Låt dig förföras av JSTN Padel, ett företag som började inom denna sport för några år sedan men som redan har representation i WPT. Och det är inte för mindre, eftersom det arbetar med den senaste generationens material och innovativa teknologier.

Upptäck dess nya katalog med unika och exklusiva Padel rackets, både när det gäller prestanda och design. Dessutom kompletterar den med paddelkläder och andra tillbehör, så vänta inte längre utan hoppa in på banan utrustad med kvalitetsprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter