Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 Heko

Just Ten Zaas K Basalt 2.0 Heko

PVP: 3 291,00 kr
2 742,50 kr
-17% Just Ten Padel
Maximal kraft i spelet med denna Just Ten padel racket, gjord med en handgjord finish och en kombination av kol, basalt och hårt gummi för större kraft

Just Ten Zaas K Basalt 2.0 Heko

Ta ut ditt mest aggressiva spel med Zaas K Basaltik 2.0 padel racket, den kraftfullaste modellen i den nya Just Ten- kollektionen. Den har designats med diamantformat och hög balans, med eva smart hårdgummi i kärnan. En kombination med vilken du kan avsluta skoningslöst.

För den yttre strukturen har den basalt och högkarbon, en typ av kol av den senaste generationen för att förbättra motståndet och hållbarheten hos racket. Den har en bra sweet spot och effektteknik för bättre kontroll över bollen. Den har också ett antivibrationssystem för en bekväm träff.

Bara Ten Zaas K Basaltik 2.0 gul, funktioner

  • Diamantformat och balans ligger i spetsen för de bara tio Zaas K Basaltik 2.0 2020.
  • Glasfiber har använts i ramområdet.
  • Kärna med högdensitet eva smart skum för större kraft.
  • Plan med grovhet, så att du får mer kontakt med bollen.
  • Utmärkt styrka med kol- och basaltkonstruktion.
  • Den har vibrerande blockteknik för att ge en mer behaglig träff.
  • Power racket designad för att dominera spelet nära nätet.
  • En av nyheterna med Just Ten Padel 2020 racket.

Vem är det till? Riktar sig till erfarna spelare som spelar intensivt och söker makt i spelet, eftersom zaas k är en kraftfull padel racket som hjälper dig att dominera dina rivaler och enkelt få bort bollen från planen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom alla bara racket har en handgjord design som tar hand om även den minsta detalj. Njut av all dess kvalitet och visa upp dig inför dina kamrater med sin svarta och gula kombination, med olika design på varje sida.

Ta reda på mer om varumärket JUST TEN

Låt dig förföras av JSTN Padel, ett företag som började inom denna sport för några år sedan men som redan har representation i WPT. Och det är inte för mindre, eftersom det arbetar med den senaste generationens material och innovativa teknologier.

Upptäck dess nya katalog med unika och exklusiva Padel rackets, både när det gäller prestanda och design. Dessutom kompletterar den med paddelkläder och andra tillbehör, så vänta inte längre utan hoppa in på banan utrustad med kvalitetsprodukter.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter