Joma Open svart röd
  • Joma Open svart röd
  • Joma Open svart röd

Joma Open svart röd

PVP: 932,45 kr
438,26 kr
-53% Joma
Joma Open padelracket i svart och rött | Ett billigt padelracket från Joma, idealiskt för att komma igång med padel och njuta av stor kontroll och komfort i varje handling eftersom det är ett padelracket som snabbt anpassar sig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Joma Öppen svart röd

Hitta modellen de behöver i den nya Joma Padel 2022-kollektionen. Köp Joma Open svart röd padelracket, en mellanmodell som får dig att förbättra spel efter match. Den sticker ut för sin kontroll och kraft, eftersom den har ett droppformat och en mer fokuserad balans.

Så den kommer att förlåta alla dina misstag tack vare sin breda sweet spot. Det genererar också en mycket bekväm touch eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti och glasfiber på ansiktena, en kombination som ökar dess spelbarhet. Dessutom har ramen förstärkts med kol, vilket ökar dess hållbarhet.

Joma Open i svart och rött, funktioner

  • Teardrop-format med medium balans mellan Joma Joma Open svart röd.
  • Mångsidig padelracket, så det erbjuder en bred sweet spot och även träffa.
  • Mjuk beröring med EVA-skum inuti.
  • Glasfiberkonstruktion, ett mycket elastiskt material.
  • padelracket av snabb anpassning, det kommer inte att vara svårt för dig att vänja dig vid det.
  • Det genererar knappt vibrationer för ett mindre skadligt spel.
  • Ny kollektion av Joma 2022 mellanpadelracket.

Vem är det till? Lämplig för spelare som tränar 1 eller 2 gånger i veckan eller som har spelat en kort tid, eftersom det är ett billigt padelracket som erbjuder enastående kontroll över bollen samt extra kraft nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? För det kommer inte att kosta dig att anpassa sig till det eftersom det har gjorts med flexibla material och låg vikt, så det genererar oslagbara känslor. Förutom sin svarta design, röda detaljer och vita logga.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det är inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 340-365 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter