Head Flash röd 2023
  • Head Flash röd 2023

Head Flash röd 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Head Padel
Head Flash initiering padelracket röd 2023 | Bemästra varje paddelslag med denna för Head for nybörjare, en kvalitetsmodell och verkligen kompenserad för dess droppformat och medelbalans
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Flash 2023 padelracket

Lär dig alla nycklar till padel medan du njuter av de bästa sensationerna med det röda Flashpadelracket, en modell för nybörjare som finns tillgänglig i den nya Head Padel 2023-kollektionen. Dess medelbalanserade droppformat ger den lika kraft och kontroll, så att du kommer att kunna attackera och försvara bollar bekvämt.

I dess konstruktion hittar vi svart kol och en förstärkning i den övre delen av ramen för att uppnå en mer motståndskraftig och solid struktur. Den har också en kraftskum kärna, perfekt för att få extra kraft men utan att förlora känslan av att slå, vilket genererar en mycket bekväm touch.

Head Flash i rött, funktioner:

  • Oversize form med centrerad balans av den röda Head Flash 2023 för att få ett mångsidigt racket.
  • Bekvämare beröring tack vare kraftskumgummikärnan.
  • Den har ett förgjutet kolskydd på ramen för att göra den mer motståndskraftig.
  • Svart system för att ge den större soliditet.
  • Glasfiber på planen vilket ger den en mer elastisk touch.
  • Snabbanpassningsracket för nybörjare.
  • En av de billigaste racketsna från Head 2023.

Vem är det till? Det perfekta alternativet för dam som börjar ta sina första bilder eller som precis har börjat och vill fortsätta att förbättra sig, eftersom blixten för tjejer är ett mångsidigt, snabbt anpassat och lätt racket.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett padelracket för damer med fantastisk valuta för pengarna, eftersom det innehåller de bästa materialen på marknaden och inte är dyrt. Den återkommer även med en ny design i blå och rosa toner, en av de vackraste!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter