Head Zephyr 2023
  • Head Zephyr 2023

Head Zephyr 2023

PVP: 2 084,30 kr
964,81 kr
-54% Head Padel
Head Zephyr 2023 padelracket | Bra spelbarhet och touch med detta Head-racket för dam, en modell som är mycket populär för kvalitet - pris, prestanda på banan och även för design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Head Zephyr

Hitta din bästa allierade på banan i produktkatalogen Head Padel 2023. En av de mest sålda padelracket för dam återvänder: det nya Graphene Zephyr padelracket i rosa och svart. Och det är att det erbjuder en bra balans mellan kraft, kontroll och komfort så att idrottare kan prestera på sin bästa nivå.

Så den har designats med en rund form och centrerad balans för en bättre fördelning av vikter. Den är också lätt, vilket gör den hanterbar och tack vare grafen 360+-tekniken som används är dess struktur solid. Komfortskumgummi har använts för kärnan, vilket genererar en mjuk beröring och därför mindre vibrationer.

Head Zephyr svart och rosa, funktioner:

  • Design av Head Zephyr 2023 i en rund form för att vidga dess sweet spot.
  • Fokuserad balans som ger den ett bra skott nära nätet.
  • Komfortskumgummi som genererar mycket mjukhet vid slag.
  • Förstärkt profil för att öka motståndet mot stötar.
  • Struktur med grafen 360+ och glasfiberplan.
  • Lätt vikt för att lätt kunna flytta den.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela längre utan obehag.
  • Finns i Head 2023 damracketkollektion.

Vem är det till? För idrottare på mellannivå som vill utvecklas eftersom det är ett mycket välkompenserat, lätt och mycket spelbart racket för dam som gör att vi kan reagera snabbt på alla bollar som vår motståndare kastar mot oss.

Varför kommer du att gilla det? För det kostar ingenting att leka med den eftersom kombinationen av material och teknologier gör den till ett padelracket som snabbt kan anpassas. Den presenterar också en väldigt cool design som kombinerar färgen svart med logotypen i den centrala delen i rosa.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Grafen Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter