Paletero Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022
  • Paletero Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022

Padelväska Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022

PVP: 603,35 kr
482,13 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022 | Skaffa denna medelstora Head-väska för att transportera ditt material, en mycket hanterbar och rymlig padelväskor som du kan få till bästa pris

Head Elite Padel Supercombi Bag Marinblå

Förvara alla dina tillhörigheter på ett organiserat sätt i Elite Padel Supercombi Blue Navy padel racketväska, en väska som ingår i väskkollektionen Head Padel 2022. Den utmärker sig för sina 2 stora fack där du kan förvara Padel racketsna såväl som kläder och Skodon.

Den har även mindre fickor för att hålla tillbehör eller våra personliga föremål nära till hands. Den är också robust och kompakt eftersom den har tillverkats av kvalitetsmaterial. För att avsluta, innehåller den olika typer av grepp för att hänga den som en ryggsäck på ryggen eller som en handväska.

Elite Supercombi-väska i blå toner, funktioner

  • Ungefärlig kapacitet på cirka 45 liter av Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022.
  • Stora framfickor med dragkedjor för enkel åtkomst.
  • Den låter dig transportera 2 eller 3 Padel rackets.
  • Ytterfickor för att förvara dokumentation, nycklar eller smartphone.
  • bra komfort på axlarna på grund av dess vadderade skydd.
  • Kvalitetsmaterial för att säkerställa lång livslängd.
  • Nytt från Head Padel 2022 padel racketkatalog.

Vem är det till? Det är det perfekta alternativet för de idrottare som utövar denna sport regelbundet och letar efter en medelstor väska med stora fack för att enkelt transportera allt de behöver vid foten av banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom supercombin har en design i blå nyanser och den coolaste vita logotypen, så den passar både manliga och kvinnliga spelare på grund av sin unisexdesign. Den finns även i andra färger, välj den du gillar bäst!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter