Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene Delta Motion 2022
  • Head Graphene Delta Motion 2022
  • Head Graphene Delta Motion 2022

Head Graphene Delta Motion 2022

PVP: 2 851,65 kr
2 468,25 kr
-14% Head Padel
padel racket de pádel Head Graphene Delta Motion 2022 | Utmärkt hantering och kraft nära nätet med detta Head padel racket, en lätt modell som kan användas av både tjejer och killar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Graphene Delta Motion Blanca

Njut av de bästa sensationerna på banan med återutgivningen av Graphene Delta Motion padel racket från Head Padel 2022- katalogen. Den tillhör den mest kraftfulla serien av märket, så den har en diamantform men en mer fokuserad balans för att ge kraft utan att förlora kontrollen.

På grund av sin lägre vikt är det ett idealiskt padel racket för kvinnor eftersom det är lätt att hantera. För dess konstruktion har grafen och kraftskum använts som vanligt i kärnan. Den bibehåller också den grova finishen på ansiktena och presenterar en ny Auxetic-konstruktion för oslagbara sensationer under spelet.

Head Delta Motion svart och vitt, funktioner:

  • Diamantform med mer fokuserad balans av Head Graphene Delta Motion 2022.
  • Den genererar mycket bra bolleffekt med kraftskumgummit inuti.
  • Det förstärker effekterna tack vare den grova finishen på ytan.
  • Fantastisk hållbarhet med användning av grafen.
  • Lättare vikt, vilket gynnar snabb anpassning.
  • Otrolig touch tack vare dess Auxetic-konstruktion som förbättrar dess prestanda.
  • Hjärtdesign med det smarta brosystemet som ger mer stabilitet.
  • Avancerad serie padel racket för kvinnor Head 2022.

Vem är det till? Passar både kvinnor och män på avancerad nivå, som tränar regelbundet och letar efter ett kraftfullt och lätt racket för att kunna släppa lös sina bästa slag i sina mest krävande matcher.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lägre vikt är den mycket hanterbar nära nätet, för att reagera effektivt på snabba bollar. Du kommer också att bli centrum för uppmärksamheten med sin nya design i vitt, svart och central logotyp i rött!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Grafen Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter