Head Pickleball 40 Outdoor bollar
  • Head Pickleball 40 Outdoor bollar
  • Head Pickleball 40 Outdoor bollar

Head Pickleball 40 Outdoor bollar

131,64 kr
Head Padel
Head Pickleball 3 pack 40 Outdoor | Maximera din prestation på planen med Head pickleball-bollar i ett paket med 3 enheter 40 Outdoor, du kommer att vara säker på hållbarhet, synlighet och snabbhet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

bollar Head Pickleball 40 Outdoor

Utforska obegränsade möjligheter i ditt pickleball-spel med Head Pickleball 3 pack 40 Outdoor bollar i gult. Dessa bollar är speciellt designade för utomhusspel, vilket kombinerar exceptionell hållbarhet med prestanda som tillfredsställer spelare på alla nivåer. Godkända av USAPA och en del av den prestigefyllda Penn-serien med högpresterande produkter, lovar dessa bollar att förbättra din spelupplevelse på pickleballbanan.

Med en dynamisk studs och överlägsen synlighet under alla ljusförhållanden, är Head Pickleball 3 pack 40 Outdoor gula bollar det perfekta valet för klubbar, träning och tävlingar som kräver en mjukare boll. Deras noggrant utformade konstruktion garanterar oöverträffad spelbarhet, vilket låter dig ta ditt spel till nästa nivå vid varje slag.

Egenskaper för Head Pickleball 3-pack 40 Outdoor gula bollar

  • Idealiska för utomhusspel och säljs i 3-pack.
  • Godkända av USAPA, vilket säkerställer deras kvalitet och lämplighet för officiella och rekreativa tävlingar.
  • Ger en dynamisk studs som förbättrar spelbarheten och prestandan på pickleballbanan.
  • Designade med överlägsen synlighet för att säkerställa att de är lätta att se under alla ljusförhållanden.
  • Tillverkade av högkvalitativa material som garanterar ökad hållbarhet och en överlägsen spelupplevelse.
  • Tillhör Head 2024 tillbehörskollektion.

Vem är de avsedda för?

PENN 40 bollar är perfekta för spelare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade, som vill förbättra sitt spel med högkvalitativa bollar som erbjuder konsekvent studs och är lätta att spela med. Med deras stora hållbarhet och design för synlighet, är dessa bollar lämpliga både för intensiv träning och rekreativa matcher.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska dem för deras förmåga att kombinera exceptionell hållbarhet med enastående spelupplevelse. Tillverkade med material av högsta kvalitet, kommer de att erbjuda dig en förbättrad spelupplevelse, och garantera tillfredsställelse samt förbättringar i din teknik på banan.

Lär dig mer om varumärket Head

Head, en världsledare inom utveckling av högpresterande sportprodukter, har etablerat sig som ett betrott märke bland atleter på alla nivåer. Sedan grundandet har Head varit innovativa inom tillverkning av sportutrustning, vilket har vunnit spelares beundran och lojalitet tack vare deras engagemang för kvalitet, design och innovation.

Med en historia fylld av framgångar och tekniska framsteg fortsätter Head att tänja på gränserna för sportdesign, erbjudande produkter som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande atleternas förväntningar. Deras engagemang för excellens har gjort Head till ett märke synonymt med prestanda, hållbarhet och teknologisk innovation.

Features År: 2024
Våra bästa produkter