Head Extreme Pro 2024 Pickleballracket
  • Head Extreme Pro 2024 Pickleballracket
  • Head Extreme Pro 2024 Pickleballracket

Head Extreme Pro 2024 Pickleballracket

PVP: 1 316,40 kr
1 052,57 kr
-21% Head Padel
Head Extreme Pro 200133 | Upptäck den perfekta kombinationen av kraft och kontroll med Extreme Pro pickleball-paddeln, gjord med de bästa Head-resurserna för överlägsen prestanda

Head Extreme Pro Pickleball racket

Upptäck den perfekta balansen mellan kraft och kontroll med pickleball racket Head Extreme Pro 2024, en revolutionerande design som markerar framtiden för Pickleball. Denna modell utmärker sig med sin unika diamantform och avancerade teknologier från HEAD, vilket garanterar en oöverträffad spelupplevelse. Dess mellanvikt och optimerade struktur lovar exceptionellt spel, lämpligt för alla tävlingsnivåer.

Head Extreme Pro 2024 integrerar ett bekvämt grepp som minskar vibrationer och ökar komforten, tillsammans med en slagyta som maximerar kraften bakom varje slag. Detta racket förbättrar inte bara din prestation på planen, utan låter dig också njuta av ett mer njutbart och kontrollerat spel, som perfekt möter den moderna spelarens behov.

Egenskaper pickleball racket Head Extreme Pro 2024

  • Unik diamantform för optimal balans mellan kraft och kontroll.
  • Bekvämt grepp som minskar vibrationer för större komfort.
  • Komposit slagyta som ökar slagkraften.
  • Optimerad rörkonstruktion för perfekt spelbarhet, känsla och ljud.
  • PU-material inbäddat i det nya Ergo Grip för en mjukare känsla och överlägsen vibrationsdämpning.
  • Tillhör Head Pickleball racketkollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Head Extreme Pro 2024 är idealisk för spelare på alla nivåer som vill förbättra sitt spel med ett racket som erbjuder en balans mellan kraft och kontroll. Det är helt enkelt det rätta valet för de som vill ta sin färdighet på planen till nästa nivå.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i dess unika förmåga att kombinera kraft och kontroll utan att kompromissa med komfort. Dess innovativa design och avancerade teknologier säkerställer en överlägsen spelupplevelse, förutom en felfri design som kombinerar gröna nyanser med fluorescerande gult.

Upptäck mer om märket Head

Head har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom sportvärlden, tack vare sitt konstanta engagemang för innovation, kvalitet och design. Sedan grundandet har Head varit en pionjär i utvecklingen av avancerade teknologier för sportutrustning, och har vunnit förtroendet från professionella idrottare och entusiaster lika.

Med en rik historia av excellens och en fokusering på att överskrida gränserna för vad som är möjligt, fortsätter Head att erbjuda produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov. Märket är synonymt med prestanda, innovation och en design som inspirerar idrottare att nå nya framgångsnivåer.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter