Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Conqueror 10
  • Drop Shot Conqueror 10
  • Drop Shot Conqueror 10

Drop Shot Conqueror 10

PVP: 3 729,80 kr
1 644,95 kr
-56% Drop Shot
padel racket Drop Shot Conqueror 10 | Ny version av Juan Martín Díaz racket, en förstklassig Drop shot-modell som gynnar anfallsspel tack vare sitt format och höga balans
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Conqueror 10 Negra

Om du är en attackspelare kommer du att älska det nya Conqueror 10 padel racket, den mest framgångsrika modellen av Drop Shot 2022 som återkommer med förbättrade funktioner för sin spelare Juan Martín Díaz. Den kännetecknas av sin kraft eftersom den bibehåller rivformatet och hög balans för att öka sin kraft.

Den här säsongen har en dubbelrörformad kolfiberram, tillsammans med Triaxial Carbon 24K plattor som gör den praktiskt taget oförstörbar. Den innehåller också CURV 360-teknik och 3D-ansiktsgrovheten som ökar effekterna. Dessutom ger eva tech-gummit oslagbara sensationer.

Drop Shot Conqueror 10 av Juan Martín Díaz, egenskaper

  • Drop Shot Conqueror 10 blir den nya padel racket för Juan Martín Díaz.
  • Teardrop-format och balans i toppen för en enorm punch.
  • Solid struktur tack vare konstruktionen av det dubbla kolröret.
  • Plattor i 24K triaxiellt kol, utvecklade och vävda i 3 riktningar.
  • 3D-struktur för att ge effekt åt dina bilder.
  • Eva tech-gummi med större hårdhet och elasticitet, ger en större bollberöring.
  • Kork och antivibrationssystem för större komfort i spelet.
  • JMD-serien av Drop Shot Padel 2022 racket.

Vem är det till? Speciellt designad för professionella eller avancerade spelare med en offensiv spelstil, eftersom Conqueror 10 är en kraftfull padel racket, ganska teknisk på grund av dess sweet spot placerad på toppen.

Varför kommer du att gilla det? Den här säsongen kommer den tillbaka med nya material som förbättrar dess prestanda samt en imponerande estetik i svart med en silverlogga samt akvamarindetaljer med signaturen av Juan Martín Díaz från WPT.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter