plånbok Bullpadel BPP-24009 Purse svart 2024
  • plånbok Bullpadel BPP-24009 Purse svart 2024

plånbok Bullpadel BPP-24009 Purse svart 2024

PVP: 98,18 kr
76,24 kr
-23% Bullpadel
Bullpadel BPP-24009 Purse svart | Upptäck Bullpadel BPP-24009 Purse Svart, idealisk för padelentusiasten och dagligt bruk. Kompakt, praktisk och elegant med sin svarta finish.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

plånbok padel Bullpadel BPP-24009 Purse svart 2024

Utforska funktionalitet och sofistikerad stil med plånbok Bullpadel BPP-24009 Purse i svart färg 2024. Den är designad för padelentusiaster och för dagligt bruk, eftersom den låter dig ha tillgång till dina tillbehör. Plånboken blir en väsentlig tillbehör både på och utanför banan.

Kompakt, lätt och tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder Bullpadel Plånboken en idealisk kombination av hållbarhet och praktisk design. Dess klassiska svarta färg gör den perfekt för alla målgrupper, medan dess handtag gör att du kan bära den bekvämt på handleden.

Egenskaper plånbok hos Bullpadel BPP-24009 Purse Svart

  • Kompakt med en uppskattad storlek på 12x8 centimeter, perfekt för att bära det väsentliga.
  • Praktisk design med ett huvudfack med dragkedja.
  • Tillverkad av 600D polyester för ökad slitstyrka.
  • Praktiskt handtag för enkel och säker transport.
  • Tillhör Bullpadel-kollektionen 2024, som visar märkets utveckling.

Vem är det för?

Idealisk för padelspelare som söker en praktisk och stilfull accessoar. Perfekt för padelspelare som letar efter ett praktiskt och snyggt tillbehör. Den är också perfekt för dem som föredrar en lätt och funktionell accessoar att bära på dagligen.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Bullpadel-plånboken för dess eleganta design och oöverträffade funktionalitet. Dess kompakta storlek, kombinerat med materialens kvalitet och den klassiska designen, gör den till ett oumbärligt tillbehör för varje padelentusiast eller för dagligt bruk.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel är synonymt med innovation och kvalitet i padelvärlden. Från början har de varit pionjärer i att erbjuda produkter som uppfyller spelarnas specifika behov, genom att blanda avancerad teknik med unika designer.

Varumärket är känt för sitt åtagande om kvalitet och är valet för framstående spelare i padelvärlden som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar och Gemma Triay.

Features År: 2024
Våra bästa produkter