Bullpadel BPM-24003 Tech zwart 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24003 Tech zwart 2024 backpack

Bullpadel BPM-24003 Tech zwart 2024 backpack

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24003 Tech zwart | Skaffa Bullpadel BPM-24003 Tech svart ryggsäck, perfekt för att transportera din padelutrustning med stil och funktionalitet tack vare dess rymliga fack
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPM-24003 Tech zwart 2024 ryggsäcken

Upptäck Bullpadel BPM-24003 Tech svart ryggsäck 2024, en avancerad lösning för de mest krävande padelspelarna. Denna tekniska ryggsäck, med sin eleganta och funktionella design, är den perfekta partnern för att säkert och bekvämt transportera din padelutrustning.

Tillverkad med högkvalitativa material, utmärker sig denna ryggsäck inte bara med sin attraktiva estetik i svart färg, utan även med sin praktiska användning och förmåga att bära allt som behövs till banan, från racketar till kläder och skor, eftersom den har rymliga och lättillgängliga fack.

Egenskaper hos Bullpadel BPM-24003 Tech Svart Ryggsäck 2024

  • Förstärkt och vadderat utrymme för två padelracketar, bärbara datorer eller surfplattor.
  • Rymligt fack för kläder och padeltillbehör.
  • Nätblixtlåsfickor på sidorna, perfekta för vattenflaskan eller bollburken.
  • Ergonomisk design med ryggskydd av skum och bröstrem för maximal komfort.
  • Tillhör den innovativa kollektionen av padelutrustning från Bullpadel 2024.

Vem är den avsedd för?

Perfekt för både hobby- och professionella spelare, Bullpadel BPM-24003 Tech ryggsäcken är perfekt för dem som värderar organisation, komfort och stil vid transport av sin padelutrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna ryggsäck för dess förvaringskapacitet, ergonomiska design och hållbarhet. Den låter dig inte bara säkert transportera din utrustning, utan garanterar också optimal komfort under transporten, vilket gör den idealisk för aktiva spelare och resenärer.

Lär dig mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel, ledande inom padelutrustning, utmärker sig för sitt åtagande för kvalitet och innovation. Känd för att tillhandahålla produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov, är Bullpadel synonymt med excellens inom padelvärlden.

Utforska det breda sortimentet av Bullpadel-produkter och upplev den kvalitet som har gjort detta märke till en favorit bland padelspelare världen över.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter