Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart 2024 backpack

Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart 2024 backpack

PVP: 658,20 kr
657,66 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart | Upptäck Ryggsäck Bullpadel BPM-24008 Ionic Svart, det perfekta valet för att transportera din padelutrustning med stil, praktisk användning och komfort
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart 2024 ryggsäcken

Säkra din Ryggsäck Bullpadel BPM-24008 Ionic Svart 2024, ett perfekt val för att transportera dina saker till padelbanan. Dess rymliga och organiserade design, med stora fack och en förstärkt struktur, gör den idealisk för intensivt och mångsidigt bruk. Dessutom finns den tillgänglig i flera färger, anpassade efter dina preferenser.

Tillverkad med högkvalitativt tekniskt material och med vadderade skydd på ryggen, garanterar denna ryggsäck komfort och hållbarhet. Den är det perfekta tillbehöret för dem som söker kvalitet och funktionalitet i ett enda föremål.

Egenskaper hos Ryggsäck Bullpadel BPM-24008 Ionic Svart

  • Överlägsen komfort på axlarna tack vare vadderade områden.
  • Liten ficka på framsidan för väsentliga tillbehör.
  • Nät på sidan för bättre ventilation.
  • Särskilt fack för padelracket och separering för skor.
  • Slitstarka och lätta att rengöra tyger, del av Bullpadel kollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Idealisk för dem som behöver en praktisk ryggsäck som inte är för stor, med tillräcklig kapacitet för att effektivt organisera all utrustning och bekvämt transportera den till vilken plats som helst.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att bli kär i dess unika design i svart med flerfärgade detaljer, perfekt inte bara för sporter utan också för gymmet eller universitetet, vilket framhäver dess mångsidighet och stil. Vi försäkrar dig att du kommer att vara i centrum för all uppmärksamhet!

Upptäck mer om Bullpadel

Bullpadel, synonymt med innovation och kvalitet i padelvärlden, erbjuder produkter som perfekt blandar funktionalitet med design. Ett märke valt av både professionella och padelentusiaster.

Med en framgångsrik historia och kvalitet har Bullpadel etablerat sig som ett ledande varumärke, erbjudande det bästa i termer av prestanda och design i padelvärlden, stöttat av professionella spelare från World Padel Tour.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter