Bullpadel Hack 03 Junior 2024
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2024
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2024

Bullpadel Hack 03 Junior 2024

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 JR HACKJR24 | Låt de små njuta av de bästa känslorna på banan med den senaste utgåvan av padelracket Bullpadel Hack 03 Junior, anpassad för barn
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Hack 03 Junior padelracket

Hitta modellen som bäst passar ungas behov tack vare Bullpadel 2024-katalogen. Vi presenterar den nya padelracket Hack 03 Junior, en modell utformad för att tillhandahålla kraft och kontroll eftersom den har en diamantform men med en mer centrerad balans, så den är mycket väl balanserad.

Estetiskt sett är den identisk med Paquito Navarros racket men har specifika mått och vikt för enkel hantering. 100% kol har använts i ramområdet och glasfiber på planen, vilket främjar snabb anpassning. I kärnan har evalastic gummi använts för att öka komforten och dess Hack-hjärta ger större stabilitet.

Bullpadel Hack 03 för orange barn, egenskaper:

  • Bullpadel Hack 03 Junior är designad med en diamantform och en centrerad balans för att göra den mer balanserad.
  • Utformad för att anpassa sig efter ungas behov.
  • Ger mycket bra känslor vid slag tack vare evalastic-kärnan.
  • Har en ram av kol, vilket ger större hållbarhet och styrka.
  • Plan i glasfiber, ett mer elastiskt material som främjar dess spelbarhet.
  • Rör sig mycket lätt eftersom dess vikt ligger mellan 335 - 345 gram.
  • En replika av Paquito Navarros racket anpassad till barns händer.
  • Tillgänglig i den nya kollektionen av juniorracketar Bullpadel 2024.

Vem är den avsedd för? Perfekt för barn på mellan eller avancerad nivå som vill ha bästa prestanda överallt, eftersom det är en balanserad padelracket med en design av handtaget, vikt och funktioner anpassade till ungas händer.

Varför kommer du att gilla den? För att du kommer att kunna njuta av bästa prestanda och design på banan, eftersom den har samma finish som Bullpadel Hack 03 2024. Den kombinerar svart färg med orange detaljer på ena sidan och med silverdetaljer på den andra.

Upptäck mer om märket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av de mest föredragna märkena av spelare. I World Padel Tour representeras de av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damernas division.

Få tag på den nya kollektionen av padelracketar, skor, kläder, racketväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar att du kommer att kunna hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras katalog är anpassad efter alla spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter