Bullpadel Ionic Control 2024
  • Bullpadel Ionic Control 2024
  • Bullpadel Ionic Control 2024

Bullpadel Ionic Control 2024

PVP: 1 919,75 kr
1 919,21 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Ionic CTR 471613 | Placera bollen med tryck med det nya flerfärgade Bullpadel Ionic Control padelracket, en modell med en stor sweet spot och en grov reliefyta
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Ionic Control Padelracket

Visa ditt bästa försvarsspel med padelracket Ionic CTR, en modell som du hittar i Bullpadels Nextline-serie 2024. Den kännetecknas av sin breda söta fläck, eftersom den har en rund form och låg balans, vilket ger stor kontroll även på avcentrerade bollar så att du inte missar någon.

För ökad motståndskraft har 100% kol används i hela röret kombinerat med en Xforce-konstruktion som ger större soliditet. För planen presenterar den glaphite-teknik, en kombination av kol och glasfiber, vilket förbättrar dess spelbarhet och ger en mer elastisk känsla. Den har också en multieva-kärna samt 3D grain roughness på planen.

Bullpadel Ionic Control flerfärgad, egenskaper:

  • Rund format med låg balans för att uppnå en mer än utmärkt kontroll av Bullpadel Ionic CTR 2024.
  • Du kommer att njuta av bra utgång och kraft med 2-densitetens multieva-kärna.
  • Carbontube-konstruktion av ramen, vilket gör den mer motståndskraftig.
  • Kombinerar glasfiber och kol på ytan på planen för en bättre anpassning.
  • Yta med roughness, vilket gör det möjligt att ge mer effekt till bollen.
  • Ny Xforce-design som skapar en solid och stark struktur.
  • Hanterbar kontrollracket, med en vikt på omkring 365 - 375 gram.
  • Ny kollektion av padelracketar Bullpadel 2024.

Vem är den riktad till? Enligt vår mening är den perfekt för spelare med en medelhög till hög nivå, som brukar spela i botten av banan och förbereder poängen bakifrån eftersom Ionic CTR är en kontrollracket, med stor slående yta för att returnera alla rivalbollar utan att misslyckas i försöket.

Varför kommer du att gilla den? Förutom dess fantastiska prestanda på banan, kommer du också att gilla dess nya image. Ionic Control kommer tillbaka med en originell finish i grå toner och flerfärgad spray som gör den mycket iögonfallande. Du kommer att bli charmad vid första ögonkastet!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med produkter från Bullpadel, ett av spelarnas favoritmärken. Och i World Padel Tour har den representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Få tag på den nya kollektionen av padelracketar, skor, kläder, racketväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter