Bullpadel Hack 03 2024
 • Bullpadel Hack 03 2024
 • Bullpadel Hack 03 2024

Bullpadel Hack 03 2024

PVP: 3 181,30 kr
2 445,90 kr
-24% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 2024 padelracket | Skaffa Paquito Navarros nya racket: Bullpadel Hack 03 orange, denna säsong med 3D-grovhet och innovativa teknologier för att njuta av den på banan.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 18 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Hack 03 2024 padelracket

Njut av den nya utgåvan av Bullpadel Hack 03 24 orange padelracket, en av de mest sålda från Bullpadel 2024. Som varje år blir det Paquito Navarros racket, med en diamantdesign och hög balans som gör det till en av de bästa attackracketarna. Som en nyhet kommer den tillbaka med en grovhet, så att du kan få bättre effekter i dina slag.

För dess konstruktion behåller den kol i ramen tillsammans med Nerve-kanalerna samt tricarbonväven på planen. För kärnan inkluderar den multi eva-gummi, det vill säga gummi i olika densiteter för att få en oslagbar känsla. Du kan också anpassa balansen med Custom Weight-teknologin. Slutligen presenterar den en aerodynamisk ram Air React Channel som gör den mer smidig, lätt och solid.

Bullpadel Hack 03 av Paquito Navarro, egenskaper:

 • Bullpadel Hack 03 2024 kommer tillbaka med en grov finish i 3D på planen, vilket märkbart förbättrar effekterna.
 • Power racket, med en diamantform kombinerad med hög balans.
 • Spektakulär känsla med den nya multi eva-kärnan med 2 densiteter.
 • Solid struktur med användning av kol i ramen och nerve-kanaler.
 • Custom Weight-teknologi i skyddet och pluggen, så att du enkelt kan justera dess balans.
 • Plan gjorda med tricarbon kolväv, vilket gör den mer solid och reaktiv.
 • Air React Channel-system på sidorna, förbättrar dess aerodynamik och hanterbarhet.
 • Ger ett mycket bekvämt grepp tack vare hesacore-greppet och vibra drive-teknologin.
 • Tillgänglig i Pro line-serien av Bullpadel-racketar 2023.

Vem är den avsedd för? Fokuserad för avancerade spelare, med erfarenhet inom denna sport och som gillar att spela nära nätet eftersom Hack från Bullpadel är en av de bästa power racketarna på marknaden, på grund av dess form, balans samt de nya tillämpade teknologierna.

Varför kommer du att gilla den? Eftersom den kommer tillbaka med en grov 3D-yta, en egenskap som många spelare saknade när de spelade med effekter. Dessutom kommer den tillbaka denna säsong med en spektakulär dubbelbild, i synligt kol och mot orange form på ena sidan och på den andra i silver.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av spelarnas favoritmärken. Och i World Padel Tour har de representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Få den nya kollektionen av padelracketar, skor, kläder, racketväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter