Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 silver
  • padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 silver
  • padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 silver

padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 silver

PVP: 1 097,00 kr
1 096,46 kr
-1% Bullpadel
padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 silver | Om du är en av dem som tar med mycket till träningen, kommer varumärket Bullpadel med den nya Hack padelväska-väskan som har designats med kapacitet för fyra racket
Skriv en recension

padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 2023

Lämna inget hemma med den nya kollektionen av 2023 padelpadelrack från märket Bullpadel som nu finns tillgänglig i vår padelbutik online. Upptäck Hack-väskan som en av de mest kända spelarna i padelvärlden kommer att bära, Paquito Navarro, som är en del av spelarens samling.

Storleksmässigt är den en av de mest kompletta i hela kollektionen eftersom den har ett stort huvudfack där du kan förvara allt ditt material. Den har även designats med två fickor som har kapacitet att förvara fyra racket som kommer att vara mycket väl skyddade tack vare termosen.

Paquito Navarro svart och silver Hack paleta väska, egenskaper

  • Hackpadelväskan blir spelaren Paquito Navarros nya väska.
  • Stort huvudfack och ytterligare ett med ventilation för skor.
  • Den har designats med ett styvt skal på sidorna för extra skydd.
  • Kapacitet att förvara fyra racket i två fickor med termoteknik.
  • Skumbitar på baksidan för att kunna transportera den bekvämt.
  • Du kan bära den på ryggen tack vare dess vadderade och justerbara handtag.
  • Finns i kollektionen BullPadel 2023 stora väskor.

Vem är det till? Det är perfekt för killar som är vana vid att dra mycket grejer för att träna eftersom de ändras efter träning. Dessutom, tack vare alla fack den har, kan du bära allt på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för alla funktioner den har, utan också för dess modernaste design i svart i kombination med grått. Det blir också den nya ryggsäcken som Paquito Navarro kommer att bära, en av de bästa!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter