Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG2210 FW marinblå cap
  • Bullpadel BPG2210 FW marinblå cap

Bullpadel BPG2210 FW marinblå cap

PVP: 175,52 kr
164,00 kr
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2210 FW marinblå padelcap | Låt ingenting hindra dig från att nå alla bollar med BPG2210 blå keps från märket Bullpadel designad med ett bredaste padelracket för att skydda dig

Bullpadel BPG2210 FW marinblå padel cap

Låt ingenting stoppa dig när det kommer till att leka med den nya säsongen av tillbehör från märket Bullpadel, nu tillgänglig i vår padelbutik online. Köp BPG2210 FW-kepsen i marinblått, ett perfekt tillbehör för att skydda ansiktet och ögonen från solens strålar medan du spelar.

När det gäller dess design har den ett brett padelracket som skyddar dig från solens strålar så att du kan spela bekvämt. Ett kardborreband har också lagts till på baksidan för att hjälpa dig justera kepsen efter eget tycke, perfekt för att hålla den på plats medan du spelar.

Bullpadel BPG2210 FW-keps i marinblått, funktioner

  • Bullpadel BPG2210 har designats i marinblått med gröna detaljer.
  • Justerbar rem för att justera den efter din smak.
  • Den tappar inte kvaliteten vid användning tack vare polyestern.
  • Tejp i pannan som hjälper till att förhindra att svett når ögonen.
  • Skyddar dig från solen medan du spelar.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som vill skydda sig från solens strålar medan de spelar men som inte vill sluta bära en bekväm accessoar för att spela hela spelet utan gränser.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett perfekt plagg att leka om du tränar utomhus har det även designats i marinblått med den perfekta gröna loggan för att kombinera det med allt ditt kit.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Skaffa deras officiella produkter och njut av den bästa prestandan på banan med Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter