Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Bullpadel Casual BPP-22016 i läder
  • Padelväska Bullpadel Casual BPP-22016 i läder
  • Padelväska Bullpadel Casual BPP-22016 i läder

Padelväska Bullpadel Casual BPP-22016 i läder

PVP: 658,20 kr
558,93 kr
-16% Bullpadel
Medium Bullpadel Casual BPP-22016 Läder Padelväska | Elegant Bullpadel padel racketväska i syntetiskt läder, perfekt för att transportera all organiserad sportutrustning samt njuta av en exceptionell design

Bullpadel läder Padelväska BPP-22016

Varje säsong presenterar vi en bred katalog av furirer för alla typer av spelare. Den här säsongen återvänder en ny upplaga av Casual BPP-22016 padelväska i syntetiskt läder från den nya Bullpadel 2022-kollektionen. Den utmärker sig för sin eleganta läderliknande finish och är mycket lätt att rengöra.

På sidorna kan du transportera upp till 4 padeltennisracket, 2 på varje sida och de är skyddade från kyla eller värme tack vare termosystemet. Den har även en separat ficka för skor samt ett stort huvudfack med 2 dragkedjor för bättre åtkomst.

Fritidsväska BPP-22016 i läder, funktioner

  • Bullpadel Casual BPP-22016 läder är medium i storlek, cirka 58 x 30 x 30 cm.
  • Stark och robust struktur.
  • Mycket hanterbar tack vare dess olika typer av grepp.
  • Upp till 4 Padel rackets fördelade på 2 sidor, en med termofunktion.
  • Exklusiv väska för att ventilera skor eller smutsiga kläder.
  • Ny huvudfacksöppning för snabbare åtkomst.
  • En av nyheterna i Bullpadel 2022-väskor.

Vem är det till? För alla idrottare som vill transportera allt sitt beställda material inne i en stor padelväskor, med tillräckligt med plats för det största materialet utöver alla våra personliga föremål.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest sålda Bullpadel Padel racketsna för sin eleganta design. Den här säsongen förbättrar den tillgången till huvudfacket och behåller sin karakteristiska syntetläderfinish som du kommer att överraska dina kollegor med.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och tillbehör designade för alla typer av spelare oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla deras padelprodukter på den bästa banan i världen: World Padel Tour med Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter