Paletero Bullpadel Next BPB-22224 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPB-22224 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPB-22224 Negro

Ryggsäck Bullpadel Nästa BPB-22224

PVP: 828,00 kr
827,48 kr
-1% Bullpadel
Padel ryggsäck Bullpadel Next BPB-22224 Svart | Få denna Bullpadel sportväska till bästa pris, perfekt för att gå till dina padelmatcher, gym eller andra aktiviteter tack vare dess design

Bullpadel Next BPB-22224 Svart Padel Ryggsäck

Ladda enkelt all din utrustning inuti Next BPB-22224 padelväskor i svarta och orange detaljer, en av nyheterna i Bullpadel 2022 väskor. Det är en ryggsäck med en enklare design, sportväska typ så att du bekvämt kan transportera dina tillhörigheter.

Du kan bära den i handen i det övre handtaget eller hängande på ryggen, som du föredrar. Den fördelar sitt utrymme i ett stort huvudfack med kapacitet för kläder, spadar, handdukar och skor. Den har även små fickor för nycklar eller plånbok och du kan få den till ett spektakulärt pris.

Nästa väska BPB-22224 svart och orange, funktioner

  • Stor lagringskapacitet för Bullpadel Next BPB-22224 Black.
  • Kapacitet för flera padel racket i sitt centrala fack.
  • Ytterligare utrymme på sidorna för att lämna tillbehör.
  • Struktur med förstärkningar där slitaget är mest påtagligt.
  • Vadderade handtag för att undvika obehag på axlarna.
  • Multifunktionsväska som du kan använda för att gå till gymmet eller resa.
  • Senaste nyheterna från Bullpadel 2022 padelväska katalogen.

Vem är det till? Idealisk för idrottare som regelbundet besöker sin padelklubb, som använder motorcykeln för att ta sig runt och behöver en hanterbar padel bag som även tjänar till att gå till gymmet eller åka på en resa.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en modell gjord med kvalitetsmaterial, så erbjuder den en robust och stark struktur så att du kan använda den längre. Den återkommer även med en väldigt cool kombination, i svart och orange med logotyper på sidorna.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och tillbehör designade för alla typer av spelare oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla deras padelprodukter på den bästa banan i världen: World Padel Tour med Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter