Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia

Padelväska Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia

PVP: 713,05 kr
712,51 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow BPP-22006 Alejandra Salazar Padelväska för kvinnor | Du kan förvara allt du behöver i nya Alejandra Salazar padelväskor, en medelstor väska med termofunktion och Bullpadel-design

Bullpadel Flow BPP-22006 Rosa hortensia Padelväska

Den här säsongen har vi väskor för att spela padel i alla storlekar och färger så att du kan välja den du gillar bäst. Upptäck den nya utgåvan av Flow BPP-22006 Hortensia padelväskor, en av de nya Bullpadel kvinnors padelväskor 2022. Den här säsongen blir den den officiella produkten av Alejandra Salazar, WPT-spelare.

Den fördelar sitt utrymme i ett huvudfack, en separat ficka för skor samt andra mindre för tillbehör. Den har även kapacitet för upp till 4 padel racket, fördelade 2 enheter på varje sida och skyddad från väder och vind tack vare termoteknik.

Flow BPP-22006 rosa padel racketväska för kvinnor, funktioner

  • Ungefärliga mått på 58 x 30 x 35 cm för Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia.
  • Två sidor för förvaring av padel racket, båda med termofunktion.
  • Stark och robust struktur för att uppnå stort motstånd.
  • Vadderade och justerbara handtag för att bära den som en ryggsäck.
  • Lättåtkomligt huvudfack plus små fickor.
  • Du kan skilja smutsiga skor och kläder från rena.
  • Ny kollektion av väskor för kvinnor Bullpadel 2022.

Vem är det till? Perfekt för alla idrottare som regelbundet tränar eller tävlar i padel och som behöver en stor, robust och bekväm padelväska för att bära allt skyddat och välordnat material till sina matcher.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med tyger och material av högsta kvalitet, vilket säkerställer utmärkt hållbarhet. Det är också den nya Alejandra Salazar padelväskor, med en spektakulär design i rosa, blå dragkedjor och guldlogotyp.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter