Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Real
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Real
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Real

padelväska Bullpadel Hack BPP-22012 Real

PVP: 1 042,15 kr
1 041,62 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack BPP-22012 Royal Blue padelväska | Allt du behöver till hands med den officiella Paquito Navarro-väskan, en av de största padelväskor som återkommer med mer kapacitet och nya färger
Skriv en recension

Bullpadel BPP-22012 Hack Blue Bag från Paquito Navarro

Ge inte upp på att få de mest kompletta ryggsäckarna tack vare den nya väskkatalogen Bullpadel 2022. Skaffa Hack BPP-22012 padel racketväska i kungsblå, en bombsäker väska eftersom den har ett styvt skal på sidorna för att undvika stötar eller stötar.

Den här säsongen blir den en av de officiella Paquito Navarro-väskorna, så den innehåller hans logotyper. Den fördelar sitt utrymme på 2 sidor med termofunktion, ett stort huvudfack samt ett annat med ventilation för skor. Den innehåller även skydd på ryggen och handtag för ökad komfort.

Hackblå padelväska från Paquito Navarro, funktioner

  • Konstruktion av Bullpadel Hack BPP-22012 Real med stela sidor.
  • Ungefärliga mått på 60 x 30 x 40 cm, så det löser dina utrymmesproblem.
  • Minskar ryggbesvär tack vare dess skumskydd.
  • Ventilerad ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Kapacitet för 4 padel racket, 2 på varje sida med termoteknik.
  • Stort huvudfack och andra mindre fickor för tillbehör.
  • Finns i kollektionen BullPadel 2022 stora väskor.

Vem är det till? Idealisk för idrottare som brukar duscha i slutet av matcher eller träningar, så de måste bära kläder, handdukar och annat för att inte lämna något bakom sig, eftersom med den blå hacken kommer du inte ha några utrymmesproblem!

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av en officiell Paquito Navarro-produkt, med spelarens logotyper. Du kommer också att älska dess nya svarta design i det centrala området, men med sidorna i blått kommer du att bli avundsjuk på alla dina kollegor!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter