Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BP10 Evo 2022
  • Bullpadel BP10 Evo 2022
  • Bullpadel BP10 Evo 2022

Bullpadel BP10 Evo 2022

PVP: 1 151,85 kr
767,35 kr
-34% Bullpadel
Fallande pad Bullpadel BP10 Evo 2022 | Definiera din spelstil med detta mångsidiga racket från Bullpadel, en modell från medium-serien som är mycket populär för sina egenskaper, pris och nya design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel BP10 Evo Svart och Grön

Utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel 2022-racket , vi försäkrar dig att den här säsongen kommer du att hitta din bästa allierade på banan. Upptäck den nya utgåvan av BP10 EVO svart och grönt padel racket, en balanserad modell tack vare sin droppform och medelbalans så att den anpassar sig till alla spelstilar.

Tack vare glasfiber- och EVA-gummiytan inuti genererar den mycket bra sensationer vid slag, så du kommer att njuta av en halvmjuk touch utan vibrationer. Kol har använts i ramen, vilket förstärker omkretsen med STReinforce-teknik och hjärtområdet för en mer solid struktur.

Bullpadel BP10 EVO svart och grön, funktioner:

  • Med bullpadel BP10 EVO 2022 kommer du att njuta av både kraft och kontroll.
  • Du kan spela i timmar utan obehag tack vare dess halvmjuka touch.
  • Eva mjuk gummikärna för bra bollutbyte.
  • Mångsidig padel racket, med oversize form och centrerad balans.
  • Ramkonstruktion i kolfiber och glasfiberyta.
  • Transparent skydd som förhindrar att racket skadas av stötar.
  • Bro designad med DoubleBridge-systemet som förbättrar stabiliteten.
  • En av nyheterna i prestandaserien Bullpadel 2022padel racket.

Vem är det till? Designad för spelaren på mellannivå som vill förbättra sig och ta ett kliv i kvalitet genom att köpa ett balanserat padel racket, med en halvmjuk och hanterbar touch som hjälper honom att definiera sin spelstil.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den samlar de bästa Bullpadel-materialen till ett överkomligt pris och den här säsongen kommer den tillbaka med en spektakulär design. Du kommer att älska dess kombination av svart, grå logotyp och neongröna detaljer!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter