Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel K2 Power 2022
  • Bullpadel K2 Power 2022
  • Bullpadel K2 Power 2022

Bullpadel K2 Power 2022

PVP: 987,30 kr
603,04 kr
-39% Bullpadel
Pall de padel Bullpadel K2 Power 2022 | Ge mer kraft till dina slag med detta mellanracket från Bullpadel, en kraftfull modell gjord med flexibla material för att inte tappa spelbarheten
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel K2 Power Orange och Grå

Vi analyserar nyheterna som Bullpadel 2022 presenterar för alla spelare. Upptäck det nya orangea K2 power padel-racket med grå logotyp, en modell från intermediate-serien som sticker ut för sin punch då den har diamantformat och hög balans, så den går väldigt bra i toppen.

Å andra sidan genererar det en mycket behaglig touch eftersom glasfiber har använts på ansiktena, ett mer elastiskt material. Ramytan är av kolfiber och förstärkt med förstärkningssystemet. Som avslutning innehåller den eva mjukt gummi för en mjukare beröring och för att minska eventuella vibrationer.

Bullpadel k2 power orange och grå, funktioner:

  • Halvmjuk touch av Bullpadel K2 Power 2022 med eva mjukt gummi i kärnan.
  • Det är ett power padel racket på grund av sin diamantform och höga balans.
  • Inkorporerar kol i ramen för större motstånd.
  • Glasfiberyta som ger bra spelbarhet.
  • förstärkningssystem för en mer solid struktur.
  • Undvik repor eller friktion tack vare det genomskinliga skyddet.
  • Finns i prestandaserien Bullpadel 2022 racket.

Vem är det till? För spelare på mellannivå som gillar att spela nära nätet och behöver en kraftfull racket för att vinna poängen men som inte försummar komforten eftersom k2-kraften tack vare dess material har en halvmjuk touch.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftfullt padel racket erbjuder det en snabb anpassning eftersom dess material är elastiskt och det inte är ett tekniskt padel racket. Vi älskar också dess nya design i orange toner med en grå logotyp. Du kommer att bli centrum för uppmärksamheten!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter