Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 W 2022
  • Bullpadel Vertex 03 W 2022
  • Bullpadel Vertex 03 W 2022

Bullpadel Vertex 03 W 2022

PVP: 2 468,25 kr
2 467,71 kr
-1% Bullpadel
Pall de padel Bullpadel Vertex 03 W 2022 | En av de mest kompletta Padel racketsna för kvinnor, designad med de bästa Bullpadel-teknologierna och designen för sin stjärnspelare Delfi Brea
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Vertex 03 W av Delfi Brea

Få ut mer av anfallsspelet med det nya Vertex 03 W orange och turkosa padel racket, en modell som finns inom den avancerade serien av Bullpadel damracket 2022. Det är ett kraftfullt padel racket för kvinnor eftersom det har ett diamantformat och något högt. balans . Även den här säsongen svänger Delfi Brea.

Tack vare materialen som används genererar den mycket bra sensationer vid slag. Till detta har Fibrix-teknik använts som kombinerar kol- och glastyg på ytan samt multi-eva-gummi inuti. Ramområdet är av kol och har förstärkts med nervkanaler. Den har också grovhet och ett luftkanalsystem.

Bullpadel Vertex 03 kvinna orange och turkos, funktioner:

  • Air Channel-design i hjärtat av Bullpadel Vertex 03 W för bättre hanterbarhet.
  • Förstärkt struktur med nerv- och kolkanaler för större styrka.
  • Spektakulär touch med dubbeldensitetsgummit inuti.
  • padel racket för kvinnor med snabb anpassning tack vare kombinationen av glasfiber och kol i planen.
  • Designad för Delfi Brea, i diamantformat och något hög balans.
  • Bred sweet spot för att returnera de mest off-center bollarna.
  • Grov sandliknande finish som förbättrar effekterna avsevärt.
  • Minskar vibrationer till ett minimum tack vare vibradrive-systemet.
  • En av de nya Bullpadel-racket för damer 2022.

Vem är det till? Lämplig för kvinnor som spelar professionellt eller på avancerad nivå som behöver extra kraft vid nätet, eftersom det är en kraftfull padel racket på grund av sin form och balans, men den försummar inte heller kontroll och komfort.

Varför kommer du att gilla det? För det är den nya padel racket av Delfi Brea, en av de bästa spelarna i WPT. Den här säsongen kommer Vertex för kvinnor tillbaka med en ny exponerad kolfiberdesign, med orange och turkos logotyp samt spelarens signatur.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter