Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 CTR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2022

Bullpadel Vertex 03 CTR 2022

PVP: 3 565,25 kr
3 564,71 kr
-1% Bullpadel
Pall de padel Bullpadel Vertex 03 CTR 2022 | Njut av att placera bollen med detta högpresterande Bullpadel padel racket, tillverkat med de bästa teknologierna och materialen för tekniska spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Vertex 03 Orange Kontroll

Njut av varje spel till fullo med den nya kollektionen av produkter från Bullpadel 2022. I den hittar du Vertex 03 CTR padel racket från Pro Line-serien. Den presenterar ett runt format med innesluten balans, så dess sweet spot är mycket bred och vi kommer att njuta av större kontroll i vårt spel. Dessutom förbättrar Air Channel-tekniken dess aerodynamik.

Kol har använts i rörform med 12k xtend-fibrer på ytan, vilket ger en hårdare beröring och därför bra punch. Multieva-kärnan genererar en mycket bekväm touch och tack vare vibradrive-systemet tillsammans med hesacore är greppet mycket bekvämt. För att avsluta, innehåller den grovhet och ett viktsystem för att anpassa den.

Bullpadel Vertex 03 Orange Control, funktioner:

  • Runt format med balanserat innehåll i den nya Bullpadel Vertex 03 CTR 2022.
  • Du kan spela i timmar utan obehag tack vare vibra-drivteknik.
  • Fantastisk känsla med dubbeldensitetsgummit inuti.
  • padel racket med en bred sweet spot som förlåter dina misstag.
  • Kolrör med nervkanaler och Xtend Carbon 12k fibrer för att öka motståndet.
  • Inkluderar lock och aluminiumskydd med viktsystem.
  • Sandliknande toppsnurrråhet för att ge bollen mer snurr.
  • Ny Air Channel-hjärtdesign för överlägsen prestanda.
  • Den tillhör den avancerade serien av Bullpadel 2022 kontrollracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den den perfekta allierade för avancerade atleter som föredrar kontroll över makt, eftersom den tack vare sin breda sweetspot och spelbarhet gör att du enkelt kan placera bollen.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en kontrollracket, kommer den inte till kort i kraft, så nära nätet kan du utföra kraftfulla skott för att vinna poängen. När det gäller sin nya design så återkommer den med en kombination av exponerat kol, orange och grönt som vi gillar mycket.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter