Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 CTR
  • Bullpadel Hack 03 CTR
  • Bullpadel Hack 03 CTR

Bullpadel Hack 03 CTR 2022

PVP: 3 565,25 kr
3 564,71 kr
-1% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hack 03 CTR 2022 | Precision och kontroll med detta högpresterande Bullpadel-racket, Paquito Navarros modell anpassad till behoven hos tekniska spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Hack 03 Paquito Navarro Control

Njut av att spela från baksidan av banan med det nya Hack 03 CTR padel racket, en av de bästa kontrollracket du kan få i Bullpadel 2022-kollektionen. Den har ett runt format med innesluten balans men tack vare det anpassade viktsystemet kan du modifiera dess vikt efter dina behov. Dessutom presenterar den denna säsong Adaptia-teknik, ett system som ökar dess prestanda.

För dess tillverkning har kol använts i ramen och nervkanalerna för större styrka och styvhet. Tricarbon-teknik har använts på ytan, vilket ger den en torrare touch och ökar dess motståndskraft. Kärnan har multieva-gummi, en typ av dubbeldensitetsskum för en exceptionell touch och du kan också njuta av ett bekvämare grepp med hesacore.

Bullpadel Hack 03 Blue Control, funktioner:

  • Bullpadel Hack 03 CTR har en rund form och låg balans.
  • Anpassning av Paquito Navarros racket för de mest tekniska spelarna.
  • Bekvämt och skadefritt grepp tack vare knytnävens hesacore.
  • Inre gummi med 2 densiteter, det yttre lagret är hårdare och det inre lagret är vitare.
  • Helt kol, med Tricarbon-teknik i planen.
  • Du kan ändra balansen med det anpassade viktsystemet i ramen och greppet.
  • Ny Adaptia-teknik i hjärtområdet som förbättrar dess prestanda.
  • Minska vibrationer och undvik obehag i armbågen med vibradrive-systemet.
  • Ingår i serien med högt tävlande Bullpadel 2022-racket.

Vem är det till? Den är idealisk för avancerade eller professionella spelare som har ett tekniskt spel, eftersom det är ett kontrollracket som låter dig placera bollen med lätthet och förbereda poängen bakifrån.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa kontrollracket du kan hitta, full av innovativ teknik som får dig att prestera på din bästa nivå. Även denna säsong presenterar en ny design i synliga kol- och blåtoner av de coolaste!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter