Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Camiseta Tirantes Bullpadel Puqui Albaricoque
  • Camiseta Tirantes Bullpadel Puqui Albaricoque
  • Camiseta Tirantes Bullpadel Puqui Albaricoque

T-shirt Hängslen Bullpadel Puqui Aprikos

PVP: 438,80 kr
295,64 kr
-33% Bullpadel
Bullpadel Puqui Aprikos padel t-shirt | En av de bästa padelskjortorna för kvinnor eftersom den innehåller elastiska och andningsbara fibrer samt en mycket original Bullpadel-design.

T-shirt för kvinnor Bullpadel Puqui Aprikos

Välj de bästa kiten från den nya Bullpadels klädkollektion för kvinnor 2021. Upptäck Padet Puqui t-shirt i aprikos, ett plagg tillverkat med de bästa tygerna och teknikerna från företaget för att ge dig den komfort och frihet du behöver.

Således innehåller den det torra tyget, fibrer som inte blir blötlagda och torkar snabbt, så de håller dig torr. Den är också väldigt lätt och mjuk att ta på. Dessutom har alla invändiga sömmar designats platt, vilket inte orsakar klåda eller skav på huden.

Topp Bullpadel Puqui Aprikos, egenskaper

  • Bullpadel Puqui Aprikos innehåller 80 % polyamid och 20 % lycra.
  • Kontrollerad svettning med drylum-teknik.
  • Aprikosfärgad design med V-ringning och racerrygg.
  • Det ger dig den passform och komfort du behöver under matchen.
  • Förlorar inte egenskaper vid användning och tvätt.
  • Ny textilkollektion för kvinnor Bullpadel 2021.

Vem är det till? Enligt vår mening är det en idealisk bullpadeltopp för kvinnor som spelar regelbundet och som behöver en teknisk tröja som är extremt bekväm och som inte heller tappar egenskaper med tiden.

Varför kommer du att gilla det? När du väl har tagit på dig den kommer du inte att ha en skjorta till eftersom Puqui erbjuder oslagbar känsla av komfort såväl som en fantastisk design. Du kommer att bli centrum för uppmärksamheten med sin färgglada aprikosdesign.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter