Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Carro Presurizador Pascal Box Profesional
  • Carro Presurizador Pascal Box Profesional
  • Carro Presurizador Pascal Box Profesional

Pascal Box Professional Pressurizer Trolley

PVP: 12 286,40 kr
10 969,45 kr
-11% Bullpadel
Pascal Box laddare för paddel och tennisbollar | Skaffa den här laddaren för att återställa trycket från padel- och tennisbollar, en vagn för att trycka bollarna och alltid ha den perfekta båten

Pascal Box Pellet Pressurizer Cart

Om du alltid vill leka med bollarna i perfekt skick, köp den professionella tryckvagnen Pascal Box. Det är en paddelvagn med kapacitet för 72 bollar och med en liten elektrisk laddare för att återvinna bollarnas tryck dag efter dag.

Den används för både paddel- och tennisbollar och kan användas av alla padelspelare, monitorer eller klubbar. Tack vare dess design kan du justera den till olika höjder förutom att transportera den bekvämt tack vare dess hjul. Den innehåller också ett stöd för kulrör.

Pascal Box justerbar vagn, funktioner

  • Med Pascal box pressurizer kommer bollarna alltid att ha en perfekt studs.
  • Den har en kapacitet för 72 bollar.
  • Du kan justera vagnens höjd och flytta den bekvämt.
  • Inkluderar en liten elektrisk kompressor.
  • Stöd för kulrör.
  • Du kan använda den på både paddel- och tennisbollar.

Vem är det till? Designad för padelklubbar eller instruktörer men också för spelaren som vill behålla bra tryck och bollarna i perfekt skick, eftersom du med pascalboxen alltid kommer att ha den perfekta prestandan på bollarna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att förlänga kulornas livslängd, eftersom när de tappar trycket kan du ladda om dem. På så sätt behöver du inte ladda dem lika ofta och du kommer att spara pengar eftersom du inte behöver köpa burkar eller lådor med bollar lika ofta.

Ta reda på mer om PASCAL BOX

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubba eller monitor, kommer du att veta hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller paddelbollar och beroende på omgivningstemperaturen eller underlaget du spelar på kan du bestämma vilket tryck du vill ha.

Våra bästa produkter