Padelskor NOX AT10 LTD 2023: analys, åsikt och test

Upptäck den nya Nox modellen: den nya begränsade upplagan av dess skor designad i samarbete med Agustín Tapia som kommer att erbjuda dig en unik upplevelse på banan

Om du funderar på att förnya dina padelskor, föreslår vi denna skönhet som Nox kommer med: de nya begränsade upplagorna AT10 Lux padelskor, Agustín Tapia officiella skor.

Liksom sina systrar ML10 HEXA och NERBO är AT10 en del av det nya sortimentet av Nox padelskor skapade för att minimera risken för skador och optimera spelarnas prestanda.

Recension padel skor NOX AT10 LTD 2023

Till att börja med är nya AT10 Lux högpresterande skor, idealiska för spelare som tränar dagligen. När de väl bärs erbjuder de den bästa vården för dina fötter eftersom de har testats och certifierats av INESCOP Footwear Technology Center. Precis som de har fått stöd av Marta Rueda, fotterapeut och rådgivare till många elitidrottare.

Du kan uppskatta dess teknologier och detaljer i vår video med en fullständig analys av denna nya utgåva.

2023 AT10 LTD NOX analys

De nya Agustín Tapia skorna är en av säsongens stora uppenbarelser. Vi börjar med att prata om de olika teknologierna som utgör den, du kan se hur den inre delen av skon har förstärkts med abraxonesystemet, för att skapa förstärkning i de områden som är mest utsatta för slitage och därmed öka dess hållbarhet.

De har även designats med ett högre fall, det vill säga att hälen är något högre än tån. Denna design underlättar utförandet av explosiva rörelser och minskar också överbelastningar på vaderna och eventuella muskelskador.

Förstärkning framtill
Förstärkning av Nox AT10 i fronten

Designen på den övre, i sin tur, gjordes om med ett nät som förbättrar passformen och samtidigt tillåter mer gynnsam svett.

När det gäller sulan, innehåller modellen det laterala stödsystemet, en förstärkning i det centrala området som ger större stabilitet och därmed undviker vridning av foten. De genererar också ett mjukt fotavtryck utan stötar tack vare konstruktionen av anläggningen med EVA gummi och mellansulan med injicerad phylon med låg densitet.

Sidostödssystem på sulan
Sidostödssystem på sulan på AT10 Lux

Om vi tittar på typen av sula så ser vi att de kombinerar lermönstret med en klack samt en rotationsskiva på framsidan för att underlätta svängar. Sulans blandade design gör den lämplig både för användning på sandbanor och på de nya WPT banorna där lockigt gräs används.

Nox AT10 Lux LTD 2023 Padelskor

Nox AT10 Lux LTD 2023 Skor

ERBJUDANDE: 119,95 €
RRP: 140,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Ny Padel

Nox AT10 Lux LTD 2023 Padelskor

Fördelar och sensationer

  • Det är en exklusiv modell utvecklad för Agustín Tapia.
  • Skodon designade för dämpning testade och testade i laboratorier.
  • Den erbjuder stor stabilitet tack vare Lateral Support tekniken.
  • Dropdesignen förbättrar start och förhindrar skador.
  • Den innehåller en ortolit innersula som hjälper till att förhindra ansamling av bakterier

De stora fördelarna med AT10 Lux återfinns i dess komfort och fantastiska dämpning, eftersom de är extremt anpassningsbara och lätta när du tar dem till alla typer av spår.

Dess stötdämpnings och stabilitetsteknologier ger en stor fördel när det kommer till att kunna reagera exakt, något som möjliggör utveckling av spelare som inte behöver oroa sig för vristvrickningar eller skador tack vare sin fina balans.

Nox AT10 sula godkänd av Marta Rueda, professionell fotterapeut för elitidrottare
Nox AT10 sula godkänd av Marta Rueda, professionell fotterapeut för elitidrottare

Samtidigt är det en mycket dynamisk modell eftersom den ger en kortare reaktionstid tack vare den blandade designen på sulan som kombinerar fiskbens och hälmönstret för bra grepp, vilket gör sidorörelserna mycket lättare, vilket gör den till en mycket attraktiv modell för alla manliga och kvinnliga spelare som vill kunna dra fördel av att gå upp och ner så mycket de vill på banan.

Nackdelar med Nox AT10 Lux

Även om AT10 Lux är mycket bekväma skor och rekommenderas för alla som vill dra nytta av deras stabilitet och dämpning, är en av de svaga punkterna som vi har hittat den lilla hållbarhet som de kan erbjuda om de utsätts för en långvarig ansträngningskur.

Tja, när de utsätts för intensiv regelbundenhet, till exempel mer än 4 gånger i veckan, kan du märka snabbt slitage på sulan, som är utformad för att ge balans och dämpning, men ser dess egenskaper förändras på lång sikt.

Förutom på grund av deras typ av blandad sula kanske de inte är vad spelare som planerar att spela bara på lockiga gräsplaner är ute efter, eftersom de inte har lika mycket grepp som andra modeller.

Åsikter och tester på rätt spår

Ergonomisk, vävnadsfri design
Nox AT10 Lux har en ergonomisk non woven design

För att avsluta vår recension kan vi säga att efter att ha testat dem, är Nox AT10 inte bara mycket lätta skor utan också överensstämmer med att vara anpassningsbara till olika typer av spel tack vare deras flexibla och andningsbara konstruktion.

Dess ergonomiska design är en av de stora fördelarna gentemot sina konkurrenter eftersom den, efter att ha använt tekniskt tyg i hela strukturen, i hög grad hjälper fotens elasticitet. På samma sätt som de innehåller en ny förstärkning som förbättrar stödet märks motståndet vilket ger självförtroende att kunna göra hopp utan att oroa sig för de fruktade fotledsskadorna.

Design med högt fall
High drop design av Nox AT10 Lux

Inuti den innehåller också en antibakteriell innersula som hjälper till att förhindra dålig lukt och även deformering av själva skon, vilket är anledningen till att vi anser att den är en av de mest kompletta modellerna för denna säsong.

Hittills har vår recension av den nya begränsade upplagan av Nox AT10 lux skor, en sko som bibehåller de fantastiska egenskaper som märket har vant oss vid i en spektakulär design i svart och brons.