Padelskor JOMA T.SPIN 2023: analys, åsikt och test

Vi kommer med vår åsikt om den nya Joma padelskor. Vi analyserar och testar den nya T.Spin 2023 modellen och presenterar varför de är ett av säsongens bästa alternativ

Njut av den bästa komforten och designen för dina fötter med de nya SPIN padelskorna, en Joma modell som har fantastiska funktioner, med mycket varierande design för WPT och till ett överkomligt pris.

Precis som de andra modellerna i det nya sortimentet av Joma padelskor är T. Spin en modell som prioriterar komfort eftersom den har dubbel dämpning för att minska stötar och uppnå ett säkrare, mindre skadligt spel.

Recension padel skor JOMA T.SPIN 2023

Till att börja med har dessa padelskor för män skapats i samarbete med professionella spelare, så med dem på fötterna kommer vi att ha den bästa prestandan i varje match. Därmed blir Jomas padelskor en officiell produkt från World Padel Tour som finns i ett annat sortiment av färger som presenterar slående kombinationer i bensin, orange och blått, fluorescerande gult eller vitt.

Du kan uppskatta dess teknologier och detaljer i vår video med en fullständig analys av denna nya utgåva.

Analys av JOMA T.SPIN 2023

Enligt vår mening passar de nya Joma skorna för både medelnivåer och mer krävande tävlingar. De erbjuder stor komfort eftersom deras design är ganska bred sist, så att de inte klämmer eller orsakar obehag i vristen.

För dess beredning har en kombination av olika material använts: vi beskriver att det finns områden med tyg, vilket gör det lättare och mer flexibelt . Som du kan se är nätet perforerat, det är VTS teknik, små perforeringar som tillåter bättre ventilation.

Joma T. Spin med VTS-teknik för bättre ventilation
Joma T. Spin med VTS teknik för bättre ventilation

Å andra sidan har de även FLEXSHIELD teknologi utvecklad av märket, det vill säga dessa områden där sömlösa syntetiska material är insatta för att ge en perfekt passform och inte lägga för mycket vikt till skon.

När det gäller dess reaktion när den träffar marken, reagerar skon mycket bra eftersom den innehåller teknologierna FULL DUAL PULSOR och REACTIVE BALL i sulan. Båda systemen erbjuder utmärkt dämpning samt bra fart, så att vi kan gå framåt med mer fart.

Joma T.Spin-sula kombinerar lera med dubb och rotationsskiva
Joma T.Spin sula kombinerar lera med dubb och rotationsskiva

Däremot har skon EXO COUNTER buttress, en bit i hälen som ger större stabilitet, något som märks vid sidorörelser då fotleden är mycket väl stödd. Dessutom erbjuder detta system även skydd mot stötar eller slag som kan uppstå under spelet.

Padelskor Joma T.Spin 2023

Padelskor Joma T.Spin 2023

ERBJUDANDE: 73,95 €
RRP: 79,95 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Ny Padel

Padelskor Joma T.Spin 2023

Fördelar och sensationer

  • Det är en exklusiv modell av World Padel Tour.
  • Slitstark gummisula för bättre nötningsbeständighet.
  • VTS ventilationssystem för att förhindra ansamling av svett på foten.
  • Exo diskteknik som skyddar foten mot eventuella slag.
  • Reaktiv boll som ger dig en större impuls i varje rörelse

De stora fördelarna med Joma T. Spin återfinns i deras komfort och smidighet, eftersom de är mycket anpassningsbara och lätta skor som ger bra valuta för pengarna jämfört med andra modeller på marknaden som har liknande egenskaper.

Du har också en version av dessa billiga padelskor för kvinnor i turkosgröna färger, i mindre storlekar, som är ett bra alternativ om du spelar regelbundet och är helt fokuserade på den kvinnliga publiken.

Joma Spin har Rubber Tech-biten på toppen av skon som den ökar motståndet med
Joma Spin har Rubber Tech biten på toppen av skon som den ökar motståndet med

Dess dämpnings och stabilitetsteknologier erbjuder en stor fördel när det gäller att kunna reagera på banan eftersom den tack vare REACTIVE BALL tekniken inte bara ger dämpning vid stötar utan också fungerar som en impuls, vilket gör den till en av modellerna säsongens mest dynamiska.

Nackdelar med Joma T. Spin 2023

Bland alla egenskaper som vi hittar kring den nya Joma modellen kan vi uppskatta den speciella suldesignen som den har som en svag punkt.

Denna fiskbensformade design, som är skapad med syftet att kunna hjälpa till med dragkraften tillsammans med sulmaterialet som fungerar på stöten, ser vi som en nackdel då det inte är den bästa designen att använda på de nya gräpadel mailalbanorna. lockig.

Det är något att ta hänsyn till eftersom många av fördelarna går förlorade att om de tydligt uppskattas på sandbanor kommer de inte att få dem om de planerar att träna endast på denna nya modell av padelbanor eftersom friktion inte används vid den tiden göra bilder under spelet, vilket kan vara opraktiskt för en viss typ av spelare.

Åsikter och tester på rätt spår

Joma T. Spin är en smidig och lätt modell
Joma T. Spin är en smidig och lätt modell

Efter att ha genomfört olika tester på banan försäkrar vi dig att du kommer att kunna njuta av nya Joma Spin med stor lätthet eftersom de är en extremt bekväm och lätt modell.

Vi noterar också att de kommer att kunna lita på dem mycket längre, eftersom de områden som är mest utsatta för slitage har förstärkts i sin design, samt att de har en sula av mycket nötningsbeständigt gummi, kan vi bekräfta att de är en padelsko som säkerställer utmärkt hållbarhet.

Exo Counter piece i hälen ger stabilitet
Exo Counter piece i hälen ger större stabilitet

Med nya Spin kan vi vara säkra på att de är en modell som erbjuder utmärkta funktioner, en mycket slående design samt ett oemotståndligt pris som med största sannolikhet kommer att bli framgångsrik den här säsongen eftersom den har allt.