Padelskor Joma T.Slam FIP 2023: analys, åsikt och test

Vi utvärderar de olika aspekterna av modellen som designats denna säsong för International Padel Federation

Joma T Slam FIP 2023 är tävlings och träningpadelracketlskor, en modell där dämpning och stabilitet råder när man spelar, samt tack vare den höga kvaliteten på produktionsmaterialen som den är gjord med garanterar hållbarhet samtidigt som de förbättrar det iögonfallande av dess färgglada design.

Det nya sortimentet av Joma padelskor de är en idealisk modell för träning eftersom det är en bekväm och justerbar sko tack vare sin vadderade insida och EVA gummisula, som dämpar effekten av varje hopp, samt tack vare sin sula som har en fiskbensdesign säkerställer större grepp på banan när man spelar.

Recension padel skor Joma TSLAM FIP 2023

T.SLAM modellen har designats med tanke på alla de idrottare som söker komfort när de spelar padel, oavsett om de är amatörer eller proffs, eftersom prioriteringen för denna design är att garantera komfort i varje match. Om denna modell kännetecknas av något, är det för att erbjuda ett mycket bra stöd för foten, tack vare delarna som förstärker sidorna och hälområdet, eftersom den med detta försöker ge trygghet i foten av spelaren med vetskap om att det förhindrar vridning av foten.

Skon i sin nya 2023 modell har en mesh design som andas, så dess vikt är mycket lätt och tack vare att den har VTS ventilationssystemet för att kontrollera fötternas temperatur, samlar den inte på sig fukt, vilket förhindrar utseende av skav och blåsor.

En annan viktig aspekt är utformningen av lästen, som är bred, så att den inte klämmer ihop vristområdet, och tack vare användningen av ”Perfect Fit” teknologi har den en personlig passform som garanterar ett mer naturligt fotavtryck. En annan av de mest anmärkningsvärda aspekterna är användningen av ”Rubber Tech” biten som används för att förstärka spetsen på skon med vilken den ökar dess motstånd och förhindrar slitage i varje spel.

Joma FLEXO-teknik
Joma FLEXO teknik

För att fortsätta med sulans design märks det att tack vare FLEXO tekniken har den mycket böjning, vilket gör dem mycket bekväma genom att underlätta rörligheten i foten, eftersom det är en fördel som erbjuder smidighet genom att inte möta mycket motstånd i fotspåret.

Det viktigaste att lyfta fram är den magnifika dämpningen som den ger från första stund du provar den, eftersom det är en mjuk och bekväm sko, en viktig aspekt när du spelar, eftersom den erbjuder stötdämpning i varje hopp tack vare innersulan i EVA förgjuten inredning. Samt sulan utvecklad i skum, som förhindrar att stöten överförs till lederna, gynnar också återgången av energi och hjälper oss naturligtvis att återvinna denna energi när vi börjar om igen.

Padelskor Joma T. Slam Men 2316 FIP Orange 2023

Padelskor Joma T. Slam Men 2316 FIP Orange 2023

ERBJUDANDE: 79,91 €
RRP: 110,00 €

  • Nivå: Avancerad, Medel
  • Spel: Komfort
  • Sula: Clay (Spike)

Padelskor Joma T. Slam Men 2316 FIP Orange 2023

Fördelar och sensationer

  • Det är en exklusiv modell för International Padel Federation.
  • Den har Full Dual Pulsor stabilisator på sulan.
  • Den använder Reactive Ball Technology för bättre dämpning och minskade stötar.
  • Flexo linjer på sulan hjälper till att förbättra fotflexen medan du spelar.
  • VTS teknik som förbättrar ventilationen av svett så att den inte ackumuleras.
  • Förstärkt sula med slitstarkt gummi som minskar nötning.
  • Stabilis teknik som hjälper till att förhindra olämpliga svängar.

De stora fördelarna med T Slam FIP 2023 återfinns i dess komfort och smidighet när man måste reagera på banan, tillsammans med det prisvärda som den erbjuder jämfört med liknande modeller från andra märken.

Dess stötdämpnings och stabilitetsteknologier är mest användbara, uppnådda tack vare användningen av dess mellansulamodell gjord med Jomas dubbeldensitet FULL DUAL PULSOR teknologi, där phylonen är tätare i den övre delen, eftersom den syftar till att ge största möjliga stabilitet , och REACTIVE BALL tekniken ingår i botten för att ge stötdämpning som samtidigt fungerar som en impuls, dessa är de viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till när du väljer att köpa den.

Modell av International Padel Federation
Modell av International Padel Federation

Det är en modell som ger dig en kortare reaktionstid genom att använda bråkdelen av banan till din fördel, vilket gör sidorörelserna mycket lättare utan att behöva oroa dig för fotledsskador samtidigt som den bibehåller en hög komfort som lindrar fotavtrycket så att du kan prestera under timmar utan att känna ha på sig.

Nackdelar med T SLAM FIP 2023

Även om T Slam är mycket bekväma skor och rekommenderas för alla på amatör eller professionell nivå som är intresserade av att dra nytta av deras stabilitet och komfort, är en av de svaga punkterna vi finner hållbarhet, när de utsätts för intensiv regelbundenhet. Om du är en person som ska spela ett par gånger i veckan är de dina idealiska allierade för träning, men du kan märka hur sultypen kan hålla mindre inför mer intensiva dagar på 5 gånger i veckan eller mer, eftersom de producerar mer slitage Till exempel modeller från andra märken som Asics.

En annan funktion som vi kan uppskatta som en svag punkt är att på grund av samma spikformade suldesign som syftar till att främja dragkraft tillsammans med den typ av sula som fungerar vid stötar, är det inte den bästa designen att använda på den nya padelen Curly gräs, eftersom många av fördelarna som tydligt kan ses på sandiga banor går förlorade, eftersom friktion inte används vid glidning under spelet.

Utveckling av modellen 2023

Joma är ett varumärke känt för sitt engagemang för kvalitet , vilket är anledningen till att det har skapat och patenterat olika teknologier som det har implementerat i sina designs under ganska lång tid. I T Slam FIP 2023 kan du se en viss utveckling i vissa aspekter jämfört med dess modeller från tidigare år.

En av dem är att förändringen från den traditionella lersulan till en nu mer sluten fiskbensformad design som prioriterar dragkraft på banan märks, vilket möjliggör en snabbare start när man reagerar från den nedre delen av banan.

Ny design Joma 2023
Ny design Joma 2023

En annan av de förändringar vi kan se inom designområdet är förändringen från det klassiska mesh i skolästen till att använda ett ventilerande mesh som försöker förhindra ansamling av fukt och svettning, vilket garanterar fräschör och bibehåller komfort under varje fest.

Åsikter och rekommendationer

Kort sagt, T. Slam FIP 2023 är skor som sticker ut för sin komfort, lätthet och anpassningsförmåga till varje typ av spel.

En av de viktigaste aspekterna när man ska välja en bra sko för att spela padel är den prestanda som den kan erbjuda. Och i denna mening gör Jomas T. Slam ingen besviken.

De är ergonomiskt designade, mycket bekväma och tillverkade av högkvalitativa material som gör dem till ett utmärkt alternativ för de spelare som letar efter en fantastisk kombination av komfort och prestanda.

Joma T. Slam FIP 2023
Joma T. Slam FIP 2023

En av detaljerna som också har imponerat på mig med dessa skor är deras förmåga att anpassa sig till alla typer av spel. Delvis tack vare dess sula med bra grepp. Tack vare sin lätta konstruktion ger den dessutom stor rörelsefrihet.

Sammanfattningsvis är T. Slam FIP 2023 skorna ett starkt rekommenderat köp för alla de spelare som letar efter skor som gör att de kan prestera på högsta nivå, eftersom de erbjuder ett av de bästa värdena för pengarna på marknaden.