Nya Joma 2023 padelskor, den nya World Padel Tour kollektionen

Upptäck allt du behöver veta om de senaste innovationerna inom teknik och design av denna nya viktiga kollektion för alla padelälskare

 

Joma presenterar sin nya kollektion av padelskor 2023. Det spanska varumärket känt för sin kvalitet, komfort och stil presenterar sina nya skor designade för både amatöridrottare och krävande idrottare, de som söker komfort, grepp, stabilitet och framför allt en kvalitetsrelation – oslagbar pris.

Recension av den nya Joma 2023 kollektionen

De nya Joma 2023 padelskor är högpresterande, ekonomiska skor med exklusiv design, eftersom de blir en officiell produkt av World Padel Tour. Inom den nya katalogen kommer vi att se 2 modeller, bästsäljarna: SLAM och OPEN. Du kan se i vår video Ny kollektion av Joma Shoes allt du behöver veta om dessa nya design.

Som du har sett garanterar de högkvalitativa materialen som används vid tillverkningen av dessa skor större hållbarhet och motstånd, och om båda modellerna kännetecknas av något så är det för att erbjuda mycket bra fotstöd. För att göra detta implementerar Joma Stabilis teknik, delar som förstärker sidorna och hälområdet och undviker de fruktade vristvrickningarna. Så syftet med denna teknik är att skydda foten och hålla den för att kunna göra sidorörelser helt säkert.

En annan aspekt som varumärket har förbättrat är dess konstruktion och estetik. De första modellerna var lite tunga och stela men lite i taget har märket ändrat det. Båda modellerna har en ovandel i mesh som andas och svetsad TPU för att minska vikt och sömmar. Som ett slutresultat är skon mycket mer flexibel och lättare.

Joma 2023
Joma 2023

När det gäller estetik har Joma förbättrat sin finish avsevärt. Sedan några säsonger har det blivit officiella WPT skor, så praktiskt taget alla dess modeller har kretsens logotyper, vår favorit är T.SLAM för WPT i vitt och blått. Den presenterar också en modell för Challenger  turneringen i orange samt en specialutgåva för FIP, det vill säga International Padel Federation. De 3 modellerna är anpassade för både pojkar och flickor, och är de bästa skorna i katalogen eftersom deras finish gör dem exklusiva.

Padelskor Joma T. Slam Men 2352 WPT Vita 2023

Joma T. Slam Men 2352 WPT Vita 2023 Skor

ERBJUDANDE: 74,96 €
RRP: 90,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Padelskor Joma T. Slam Men 2352 WPT Vita 2023

Både SLAM och OPEN modellerna erbjuder bra grepp både på sandiga banor och på de nya lockiga gräsbanorna. Vi märkte att SLAM greppet lite mer på grund av dess lerdesign i olika riktningar och OPEN gör det lite lättare att glida på banan eftersom de kombinerar lera med ett block. Precis som deras fantastiska motståndskraft mot slitage sticker ut, så håller de sig i gott skick för fler spel. För att göra detta har de en gummiteknik som förstärker tåhättan samt en DIN-40 nötningsbeständig gummisula.

För att fortsätta med sulans design ser vi att dessa spår även innehåller den så kallade FLEXO tekniken som ger skon större flexionskapacitet. Slutligen, i fallet med OPEN, hittar vi en rotationspunkt på sulan, vilket gör att vi lättare kan svänga och svänga.

Padelskor Joma T. Open 2302 White Navy 2023

Joma T. Open 2302 White Navy 2023 Skor

ERBJUDANDE: 82,95 €
RRP: 90,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Ny Padel

Padelskor Joma T. Open 2302 White Navy 2023

Vi avslutar recensionen och tittar på dess dämpning, en mycket viktig aspekt när man spelar. Vårt intryck är att de absorberar stöten ganska bra tack vare den förgjutna Eva gummisulan inuti. Detta, i kombination med Reactiveball mellansulan utvecklad i skum, förhindrar att stöten överförs till lederna och gynnar även återgången av energi, det vill säga när du landar och kliver kan du gå framåt snabbare.

Joma T.Slam y Joma T. Open 2023
Joma T.Slam  Joma T. Open 2023

Sammanfattningsvis erbjuder den nya kollektionen av Joma 2023 skor ett brett utbud av modeller designade med högkvalitativa material och stil. Om du är en krävande idrottare och letar efter skor av hög kvalitet bör du definitivt ta en titt på den nya Joma kollektionen. Du kommer inte ångra!