Ny höst-vinterkollektion av BB kläder 2023

Upptäck balansen mellan stil och prestanda med de nya styckena från BB av Belén Berbel

För alla padelentusiaster kommer den senaste Höst-Vinter kollektionen från BB av Belén Berbel, ett märke som under 10 år har erövrat sportvärlden med sina enastående designer och sitt engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Ny padelklädeskollektion från BB

Känd för sitt fokus på design, kvalitet och en 100% spansk produktion kombinerar märket sportens passion med det senaste inom mode och design för att erbjuda en kvalitetsupplevelse i varje plagg.

Ny BB padelkollektion Höst-Vinter 2023
Ny BB padelkollektion Höst-Vinter 2023

Den nya BB padelklädeskollektionen utmärker sig genom användning av högkvalitativa tekniska tyger som är lätta, andas och är elastiska, vilket garanterar komfort i varje rörelse, och låter idrottarna känna sig speciella och bekväma på banan.

Nya kvinnoensemble från BB padel

Utöver design och kvalitet är BB av Belén Berbel stolta över sitt djupa engagemang för miljön.

Därför reflekterar målet att minska märkets inverkan på naturen också i dess nya designer som representerar naturliga element med mycket levande färger för att sticka ut på banan medan du bär kläder som är bekväma och förstärker ditt spel.

STEN: Representerar styrka och hållfasthet av sten, uppsättningen har färger som framkallar soliditet och stenens mysterium.

T-shirt och kjol Sten BB 2023
T-shirt och kjol Sten BB 2023

SAVANN: Inspirerad av de vidsträckta landskapen förmedlar denna t-shirt och kjol uppsättning lugn och frihet.

T-shirt och kjol Savann BB 2023
T-shirt och kjol Savann BB 2023

VIND: Som en frisk luftbölja, denna mycket lätta och elastiska design framkallar hastighet och lättvikt för att låta dig frigöra hela din potential i varje match eller träning.

T-shirt och kjol Vind BB 2023
T-shirt och kjol Vind BB 2023

KORALL: Dyk in i de pulserande färgerna av korall med en design som framkallar skönheten av den undervattensvärlden med eleganta toner som låter dig stråla medan du sportar med tyger som garanterar en lång hållbarhet.

T-shirt och kjol Korall BB 2023
T-shirt och kjol Korall BB 2023

PALM: En hyllning till naturen, denna uppsättning för med sig friskheten och exotismen av palmer till banan, och tack vare dess lycra liknande textur ger den ett perfekt passform utan att påverka rörelsen och dynamiken i varje match.

T-shirt och kjol Palm BB 2023
T-shirt och kjol Palm BB 2023

BBs vinter padel-set

Utan att nämna de nya vintermodellerna som kompletterar de nya padel seten för kvinnor med OASIS och CLIMA jackorna och tightsen, som erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet för de kallare dagarna.

Dessa modeller har UPF 50+ skydd mot solens strålar för att skydda din hud medan du utövar sport, och de håller kroppstemperaturen så att du kan spela bekvämt oavsett väder vid alla tider på året.

Tights och jacka Clima och Oasis BB 2023
Tights och jacka Clima och Oasis BB 2023

Därför, när du letar efter nya kläder för att spela padel, kommer att välja BBs nya kollektion vara ditt bästa beslut.