Ny Endless klädkollektion 2023

Lyft ditt spel och stil på banan med de nya plaggen från Endless 2023 kollektionen

När du utövar sport är det viktigt att ha rätt utrustning så att du alltid kan prestera på topp.

Det är därför Endless med sin nya kollektion har valt att omdefiniera spelreglerna genom att presentera nya delar designade med den senaste teknologin. Dessa stilfulla delar hjälper till att höja ditt spel match efter match.

Endless padel nya kollektion 2023

Kärnan i detta kända klädmärke ligger i den perfekta blandningen av djärva designer med stil och den mest avancerade teknologin i tyger, såsom den europeiska polyamiden 6.6, som är mer hållbar, lätt och andningsbar än den asiatiska. Detta tillsammans med införandet av silverjoner som förhindrar tillväxt av bakterier som orsakar dålig lukt.

Sudadera Breath och Sudadera Kirsch Ionic Endless 2023
Sudadera Breath och Sudadera Kirsch Ionic Endless 2023

Om du älskar padel och letar efter kläder som får dig att känna och se bra ut utan att offra funktionalitet, är Endless ditt bästa val den här säsongen.

Endless kollektion för kvinnor: Styrka och stil

Den nya Endless padelklädeskollektionen är helt enkelt revolutionerande. I den nya kollektionen designad för kvinnor har delarna skapats med tanke på aktiva kvinnor som älskar sport och som vill känna sig kraftfulla och bekväma under sin träningsrutin.

Tröja Minimal och Tröja Bliss Endless 2023
Tröja Minimal och Tröja Bliss Endless 2023

Tröjorna CURVE och BLISS, tillsammans med en mängd andra modeller som LUX, är noga tillverkade i den pulserande staden Barcelona med hjälp av banbrytande tekniska tyger: de är otroligt mjuka vid beröring, men samtidigt lätta och andningsbara.

Kjol Ripley och Kjol Lux Endless 2023
Kjol Ripley och Kjol Lux Endless 2023

Utan att bortse från elasticiteten och designen hos RIPLEY och LUX kjolarna, som är perfekta för att tillåta ett komplett utbud av rörelser, och dessutom har de UPF 50+ skydd, liksom utbudet av tights för kallare dagar, modeller som The INDY och CROSS skyddar din hud medan du tränar utomhus.

Mallas Indy y Mallas Croos Endless 2023
Indy Tights och Cross Endless Tights 2023

Endless herrkollektion: Höj ditt sportprestanda

Den nya Endless padelklädeskollektionen för män är designad för alla sportentusiaster som vill överträffa sina egna gränser. Dessa kläder siktar på att garantera överlägsen kvalitet med innovativa tekniska tyger som garanterar komfort och viktigast av allt, stor hållbarhet.

Dessa plagg strävar efter att garantera överlägsen kvalitet med tekniska och innovativa tyger som ACE och ALPHA II t-shirts som säkrar komfort och, viktigast av allt, stor hållbarhet.

Camiseta Ace y Camiseta Alpha Endless 2023
Ace T-shirt och Alpha Endless 2023 T-shirt

UPF 50+-skydd är en standard i dessa modeller, liksom materialets lätthet, andningsförmåga och elasticitet, vilket är fallet med ACE ICONIC-modellshortsen som säkerställer att varje träningspass är en upplevelse fri från begränsningar, vilket gör att du kan förbättra din teknik utan att oroa dig för slitage.

Shorts Ace Iconic Endless 2023
Shorts Ace Iconic Endless 2023

Att välja kläder från Endless nya kollektion den här säsongen är definitivt ett smart drag för att förbättra din teknik och ta ditt spel till nya höjder.