Head Delta XTR 2023 padelracket, begränsad upplaga för alla

Vi presenterar en av Heads bästa power racketar med en fantastisk sweetspot, en exklusiv modell endast för krävande spelare.

Idag analyserar vi en av de mest exklusiva racketsna i Head padelracket : den nya Graphene 360+ Delta XTR, en kraftmodell som kommer att få oss att njuta av banan till fullo.

Det är ett kraftfullt racket för avancerade eller medelstora spelare som vill gå upp i nivå. Den har ett diamantformat med hög balans, så det fungerar väldigt bra i attackspel, med en bredare sweet spot än sin äldre syster, Head Delta Pro.

Teknik för den nya blå Delta XTR

Det första du måste veta om den blå HEAD Delta XTR är att den har samma form som den avancerade racket, Head Delta Pro , så du får ett exklusivt racket till ett pris som inte kommer att upprepas.

Skillnaden är att Head Delta XTR har en glasfiberyta, så den har mycket mer spelbarhet och en större sweet spot, medan Delta Pro är hårdare med en mindre sweet spot.

Head Gravity Pro 2023

ERBJUDANDE: 1034,48 kr
RRP: 2380,00 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 365-375

Head Delta XTR 2023

  • Graphene 360 : exklusivt huvudsystem som förbättrar din prestation på banan. Den använder grafen i sin konstruktion, ett mycket motståndskraftigt material.
  • Kraftskum : gummi med hög densitet för att uppnå extra kraft samtidigt som den alltid behåller hög komfort.
  • Smart Bridge : förstärkning i hjärtområdet som ger stabilitet och minskar vridning vid bollträff.
  • Skräddarsytt rör : förstärkt ramområde för att minska risken för brott från oavsiktliga slag eller stötar, vilket förbättrar dess livslängd.
  • Optimerad Sweet Spot : system som vidgar rackets sweet spot, hjälper oss att korrigera off-center bollar och minskar våra optvingade fel.
Head Delta XTR
Head Delta XTR

Delta XTR padelracket material i begränsad upplaga

För sin konstruktion har varumärket använt kvalitetsmaterial som grafen för att förstärka ramområdet, vilket garanterar stor motståndskraft och hållbarhet. På så sätt uppnås en solid och stark struktur.

Glasfiber har använts för ytan , ett mer elastiskt material än kol, vilket förbättrar dess spelbarhet. Vid detta tillfälle är dess finish slät, därför kommer platta slag att vara våra bästa allierade. Skum har använts i kärnan, ett mjukare gummi än eva och som ger en spektakulär touch.

Head Delta XTR recension

Enligt vår åsikt är det ett kraftfullt racket som inte gör dig besviken vad gäller komfort, så vi kommer att njuta av en fantastisk bolleffekt, samt mindre vibrationer vid slag.

Det är också ganska hanterbart, eftersom dess vikt varierar mellan 365 – 375 gram. padelracket har inget skydd, men du kan bära den både i padelracketväskan och i Head padelryggsäckarna .

Recension om salvor och spikar

Delta XTR är ett racket designat för att attackera, för den offensiva spelaren. Genom att ha en hög balans och ha en diamantform ger den ett bra slag nära nätet, vilket hjälper oss att köra kraftfulla volleys och få bollen lättare x 3.

Vårt intryck är att den har en bra bollutmatning , att den behöver lägga lite kraft för att få ut bollen med snabbhet.

Pala Head Delta XTR
Pala Head Delta XTR

försvarsspel

Även om den har teknologier som utökar träffytan, har den här modellen en sweet spot placerad på toppen och bred.

Om rivalen pressar oss med aggressiva skott, svarar han i botten av banan i utmärkt form för att återvända med långa lob och känna bollen hela tiden.

Berörings och vibrationsdämpning

Kombinationen av material och FOAM-kärnan ger den en halvmjuk touch , så den absorberar vibrationer väldigt bra så att du kan spela i timmar utan obehag.

Dessutom förbättrar dess Smart Bridge-system integrerat i hjärtat stabiliteten och förhindrar vibrationer från att passera till vår arm.

Kort sagt är det ett ganska bekvämt racket att spela våra krävande matcher med utan obehag.

Vår uppfattning är att vi står inför ett racket med utmärkt valuta för pengarna som vi rekommenderar till anfallande spelare med en avancerad och medelnivå, eftersom det är ett huvudracket som anpassar sig snabbt.

Du kan också njuta av en exklusiv finish i blå toner och fluorescerande gula detaljer som fångar alla dina motståndares ögon.