Den nya Bullpadel höst-vinter 2023 klädkollektion

Upptäck uppvisningen av stil och teknik som Bullpadel presenterar den här säsongen för att höja din nivå på banan

Bullpadel överraskar oss med en ny kollektion av kläder för alla padelspelare som vill vara en del av den revolution inom sporten som varumärket leder.

Denna höst-vinter säsong 2023 har det padelspecialiserade varumärket sammanställt några av de mest lovande kollektionerna som kommer att tillfredsställa både din passion för sporten och din smak för mode.

Nya Bullpadel-kläder 2023

Oavsett om du är en spelare som letar efter kläder som håller dig sval under träningen eller skyddar dig från vinden under de kallare dagarna utomhus, har den nya Bullpadel klädkollektionen 2023 något för varje padelspelare.

Bullpadel höst-vinter kollektion 2023
Bullpadel höst-vinter kollektion 2023

Med nya teknologier och banbrytande material som gör dessa kläder så exceptionella, presenteras de olika kollektionerna för slutet av 2023.

Training-kollektionen: Klädsel med Syfte

Designad med spelare i åtanke som tar sin fysiska träning på allvar, är TRAINING-kollektionen en sann reflektion av kompromissen mellan komfort och stil.

Dessa kläder, perfekta både för gymmet och teknisk träning, uppvisar subtila mönster inspirerade av crossfit och steniga motiv. Dessutom lägger färggradienterna till en modern och djärv touch.

T-shirt Mitin och T-shirt Mismo Bullpadel 2023
T-shirt Mitin och T-shirt Mismo Bullpadel 2023

Och som om det inte vore nog, för att komplettera herrkläder för padelspel, kommer tekniken inte långt efter. Med tyger som Quickerdry och Drynamic, kommer du inte bara att hålla dig torr, du kommer också att ha full rörelsefrihet.

Shorts Misil och Shorts Ocaso Bullpadel 2023
Shorts Misil och Shorts Ocaso Bullpadel 2023

Och som pricken över i:et, symbolik som återspeglar alla aspekter av spelet pryder varje plagg: slag, mål, spel, bana, kraft och sinne.

Repreve-kollektionen

Den här säsongen har Bullpadel tagit ett steg framåt i sitt djupa engagemang för hållbarhet. Därför är den nya Repreve-klädkollektionen, gjord av textilfibrer från återvunna flaskor, en av säsongens största innovationer.

T-shirt Yapar och T-shirt Yuca Bullpadel 2023
T-shirt Yapar och T-shirt Yuca Bullpadel 2023

Den textilfibern som erhålls från denna process omvandlas till en komplett serie kläder som är designade med padelälskare i åtanke, för att bidra till en mer hållbar värld samtidigt som den ger maximal komfort och prestanda för alla spelare.

Kollektionerna av Gemma Triay och Alejandra Salazar

Vi får inte glömma att den här säsongen finns kläder för dam-padelspel tillgängliga med Purecolor och Padel is my power kollektionerna, inspirerade och designade för Gemma Triay och Alejandra Salazar.

T-shirtarna UNASE och USELO, tillgängliga i marinblått och hallon, erbjuder mångsidighet, fräschhet och stil. Skirt UNILA är det perfekta komplementet till dessa t-shirts.

Medan t-shirtarna ENEAL och ERASE, tillsammans med skirt EPATO, skapar kombinationer som utstrålar klass på banan.

Shirt ERASE en Shirt ENEAL Bullpadel 2023
Shirt ERASE en Shirt ENEAL Bullpadel 2023

Med signaturtouchen som pryder Alejandra Salazar och Gemma Triays logotyp på varje plagg.

I denna nya vintersäsong finns knepet att leva med stil på Bullpadel. Varje kollektion har noggrant designats för att återspegla din passion och engagemang för sport och gå ännu längre.