Black Crown Piton Air 12K 2024
  • Black Crown Piton Air 12K 2024
  • Black Crown Piton Air 12K 2024

Black Crown Piton Air 12K 2024

PVP: 2 413,40 kr
2 149,57 kr
-11% Black Crown
Black Crown Piton Air 12K 18093 | Upplev en enastående padelspel med Black Crown Piton Air 12K 2024. Perfekt balans mellan kraft, kontroll och en mycket bekväm känsla
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Piton Air 12K Padelracket

Upptäck padelracketen Black Crown Piton Air 12K 2024, ett utmärkt val för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Utrustad med den innovativa teknologin AVAIR har detta racket ett vibrationsabsorptionssystem i handtaget som förbättrar din reaktionstid och minskar risken för skador på armen. Om du har upplevt smärta och inte hittat en lösning kan detta racket vara svaret.

Tillverkat med superkontrollerande EVA-gummi med densitet 15 och enastående minne, en tålig och hållbar 2TB CARBON-ram och ett sista lager av 12K-kol tillsammans med 2 lager lågdensitets piton glas, erbjuder detta racket en perfekt balans mellan kraft och kontroll med en bred sweetspot. Dessutom kommer dess sträva SANDSPIN-finish att göra det enkelt för dig att ge effekt åt dina slag.

Egenskaper för Black Crown Piton Air 12K 2024 padelracket

  • AVAIR-teknik för vibrationsabsorption och njutning av spelet utan skador.
  • Superkontrollerande EVA-gummi med densitet 15 som ger enastående känsla.
  • 2TB CARBON-ram för förbättrad motståndskraft mot slag och stötar.
  • 12K-kol och 2 lager lågdensitets piton glas för förbättrad elasticitet.
  • Bred sweetspot som hjälper dig att undvika misstag.
  • En del av Black Crown 2024 racketkollektionen.

För vem är detta racket avsett?

Detta racket är utformat för medel- och avancerade spelare som söker den perfekta balansen mellan kraft och kontroll på padelbanan. Om du vill förbättra ditt spel och minska risken för skador är detta racketet för dig.

Varför kommer du att gilla detta racket?

Du kommer att älska Black Crown Piton Air 12K 2024 för dess förmåga att leverera kraft och kontroll i varje slag. Dessutom gör AVAIR-tekniken och den balanserade designen det till ett utmärkt val för engagerade spelare. Vänta inte längre och känn skillnaden på padelbanan!

Upptäck mer om varumärket Black Crown

Black Crown är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Med fokus på kontinuerlig förbättring har de skapat racketar som uppfyller kraven från krävande spelare. Deras engagemang för excellens återspeglas i varje produkt de erbjuder.

Var en av de första att få Black Crowns padelprodukter i vår butik och upptäck vad varumärket kan göra för ditt spel och din upplevelse på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter