Adidas Drive Light 3.3 2024
  • Adidas Drive Light 3.3 2024
  • Adidas Drive Light 3.3 2024

Adidas Drive Light 3.3 2024

PVP: 877,60 kr
877,12 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Light 3.3 ADRK5CA2U0012F | Dyk in i padelvärlden med Drive Light 3.3 från Adidas. Designad för nybörjare, den erbjuder kontroll och kvalitet. Upplev skillnaden med Adidas 2024!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Drive Light 3.3 padelracket

Letar du efter att börja med padel med en racket av oslagbar kvalitet? Drive Light 3.3 från Adidas är ditt perfekta val. Speciellt designad för de som söker en fast start i sporten, erbjuder denna racket en kombination av kontroll och kraft, perfekt för att anpassa sig till dina första steg på padelbanan.

Med sin runda design och centrerade sweet spot garanterar denna racket inte bara exakt slag, utan dess estetik bygger också på den tradition och kvalitet som bara Adidas kan erbjuda. En perfekt balans mellan stil och prestanda!

Egenskaper för Drive Light 3.3 racket

  • Lätt vikt: Idealisk för de som föredrar mer hanterbara racketar eller på grund av kroppsbyggnad och styrka.
  • Underlättar rörlighet och snabba rörelser på padelbanan.
  • Stor yta som underlättar slaget, typiskt för nybörjarracketar.
  • Ram av glasfiber runt kanterna: Ger motståndskraft mot slag och hållbarhet.
  • Gummi EVA med låg densitet för utmärkt bollutgång och komfort under spelet.
  • Ingår i Adidas racketkollektion 2024.

För vem är den avsedd?

Denna racket är särskilt designad för spelare som tar sina första steg i padel. Om du upptäcker spänningen i denna sport och söker en nybörjarmodell med utmärkt pris-kvalitetsförhållande är Drive Light 3.3 ditt bästa val.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom att vara en av Adidas stjärnmodeller för säsongen 2024, blir denna racket ett nödvändigt verktyg för nybörjarspelare. Den ger dig inte bara de tekniska egenskaper du behöver, utan introducerar dig också i padelvärlden med Adidas kvalitet och tradition.

Lär dig mer om Adidas varumärke

Adidas, ett varumärke med decennier av historia, har alltid varit synonymt med innovation och kvalitet inom sport. Från sina början inom fotbollen till sitt inträde i andra sporter, har det visat sig vara ett ledande märke inom teknologi och design.

Inom padel har Adidas lyckats etablera sig som ett av de ledande märkena, genom att erbjuda produkter som kombinerar den högsta teknologin med stilrena och funktionella designer. Med Drive Light 3.3 fortsätter varumärket att befästa sitt arv, och erbjuder det bästa för spelare på alla nivåer.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter